Hamile miyim

IMG_20220311_145855.webp

Yok hemen çıkmadı yaptım bembeyazdı yemek vs yaptım isim baya uzun sürdü atmak icin aldimda çizgi görünce merak ettim ama doğum kontrol hap kulllaniyorum adet olmadım suphelenmistim var ya ikinci çizgi ben net görüyorum telefonda pek çıkmıyor. Hafif ama belirgin bir çizgi var tam beyaz degil

Ben goruyirm cnm hemn cikti mi
Yok hemen çıkmadı yaptım bembeyazdı yemek vs yaptım isim baya uzun sürdü atmak icin aldimda çizgi görünce merak ettim ama doğum kontrol hap kulllaniyorum adet olmadım suphelenmistim var ya ikinci çizgi ben net görüyorum telefonda pek çıkmıyor. Hafif ama belirgin bir çizgi var tam beyaz degil

Alıntı

Kuruma cizgisidir o zamn sonradan ciktiysa

Kuruma çizgisi diye bir şey kesin var mı hayırlısı olsun çocuk düşünmüyorum zaten

Silik çıkıyor testler çok guvenmeyi. Silik çıkmasına iki kere farklı günlerde yaptım silik bile çıkmadı daha sonra. İnsanın kafasını karıştırıyor teste kaynaklı bence farklı markalarla yapın derim..

Benim adet düzensizliğim oluştu doğum kontrol hapı sonrası. Düzenimi bozdu. Milletin düzenini sağlar halbuki her bunye başka.demekki.stres de çok etken.Allah isteyen herkese evlat versin inşallah .

Back
X