Hamile miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

avrupayakasiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2018
626
50
98
26
21 yaşındayım sevgilimle uzun süredir ilişkiye giriyoruz korunarak ama 1 ay önce sadece 2 dk korunmadan girdi içime boşalması peçeteye direk boşaldı ama adetim gecikti 1 ayı geçti midem bazen bulanıyor stresten diye düşünüyorum birazda kiloluyum aşırı yemeye başladım belim ağrıyor sabah regl olacakmış gibi karnım ağrıdı ama olamıyorum ne yapmalıyım?
Önceden de gecikti ama bu kadar değildi ve içime boşalsa bile hissetmedim dokundum birşey yoktu.

1 ay mı geçikti adetiniz bi kan verin öğrenin test filan yapmadan bişey diyemeyiz ki

Üyelerde aynısını yaziyo ama o yine copy paste , birde anladık aynı şeyi açık açık yok peceteye boşaldı yok bilmem ne bu kadar detay
Valla bayadır konulara hiç bakmıyordum ama değişen hiç bişe olmamış

Stres yaptığım için olabilir mi? Cevap yazmak zorunda değilsin :) tanıdığım doktor vs yok ve test alcak paramda yok.
Bi hastaneye sağlık ocağına git paraya gerek yok ha ayrıca sevgiline söyle alsın testi beraber yaptınız sonuçta katkısı olsun

Stres yaptığım için olabilir mi? Cevap yazmak zorunda değilsin :) tanıdığım doktor vs yok ve test alcak paramda yok.
Lütfen aynı konuyu defalarca açmayın, 4 kere açmışsınız tamam stresli olabilirsiniz ama üyeler diğer konularınızda yorum yazmışlar.
Ayrıca stres yapmak istemiyorsanız ve paranız yoksa, erkek arkadaşınıza söyleyin eczaneden size ve kendisine uygun kondom alsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…