Hamile miyim?

izmirlikiss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2014
101
56
103
32
Reglime 6 gün var. Sağ kasığımda batma tarzında ağrı var, göğüs ucu çevremde damarlaşma ve renginde koyulaşma var. Bel ağrım da var. Silik çizgi 30 dk kadar sonra çıktı ama.

Eklentiler

• image.webp
    85 KB · Görüntüleme: 71
Kuruma çizgisi gibi mi sizce ? 4 aydır bebek istiyoruz. Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum

Gebe bile olsanız regle 6 gün kala çok erken 30dk sonra silik çizgi de kesinlikle kuruma çizgisidir.1 2 gün sonra erken gebelik testini tekrar yapmanızı öneririm veya adet geçilmesini bekleyin. Umarim güzel haberler alırsınız
Bizde 4 dört aydir çocuk için uğraşıyoruz batım 28 mart ama kasiklarimda gercekten batma ve karnimda ağrı var birkaç gündur,Rabbim isteyen herkese versin İnşallah

Yumurtlama tarihini biliyorsan genelde 10 ve 11.gun testte cikiyor, elinde fazla test varsa hergun tekrarlayabilirsin, 30 dk. Çıkması biraz dusundurucu çünkü

Ben sabah tekrarlayayım testi en iyisi. Ama daha önce de çok test yaptım hiç ikinci çizgiyi görmemiştim. Umutlandım sanırım boşuna

Bugün yaptığımız test. Daha da koyulaşacakken açılmış gibi değil mi ? 5 gün var reglime bugün. Hamile miyim değil miyim meraktan ölücem bunları yaşayan oldu mu ? Lütfen yardım edin

Eklentiler

• image.webp
    119,6 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…