Hamile miyim

Dora157

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2022
2
0
1
32
Merhaba. 14 Mart'ta ilişkiye girdim. 19 Mart'ta adetim başladı ama tam adet kanaması gibi değildi daha çok leke tarzı. Korktum ve 25 Mart'ta test yaptım negatif çıktı. 3 Nisan'da tekrar yaptım yine negatif çıktı. 4 Nisan'da kan tahlili yaptırdım 1.20 çıktı. Sizce süphelenmem gereken bir durum var mı. İlerleyen zamanlarda tekrar test yaptırmalı mıyım?

2 gün sonra adetin başlamış. Yetmemiş test yapmışsınız oda negatif çıkmış hala neyi sorguluyorsunuz. Saklanmıyor ya bu bebek sonradan sürpriz yapacağını sanmıyorum.

Merhaba. 14 Mart'ta ilişkiye girdim. 19 Mart'ta adetim başladı ama tam adet kanaması gibi değildi daha çok leke tarzı. Korktum ve 25 Mart'ta test yaptım negatif çıktı. 3 Nisan'da tekrar yaptım yine negatif çıktı. 4 Nisan'da kan tahlili yaptırdım 1.20 çıktı. Sizce süphelenmem gereken bir durum var mı. İlerleyen zamanlarda tekrar test yaptırmalı mıyım?
Negatif. Eğer gebelik istemiyor iseniz korunun böylelikle şüpheniz ortadan kalkar

2 gün sonra adetin başlamış. Yetmemiş test yapmışsınız oda negatif çıkmış hala neyi sorguluyorsunuz. Saklanmıyor ya bu bebek sonradan sürpriz yapacağını sanmıyor
Yani doğru söylüyorsunuz ama Yerleşme kanaması olabilir mi diye düşündüm. Testleri de erken yapmış olabilir miyim gibi düşüncelere kapılmıştım sadece.

Back
X