- 29 Temmuz 2019
- 292
- 367
- 53
- 32
- Konu Sahibi Harrypottersever
Merhaba,
Normalde çizgi silik bile çıksa pozitif diye biliyorum ama biraz bekledikten sonra böyle olma ihtimali var mı hamile olmasam da? Sizce hamile miyim? Kesin midir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarım saat falan olduVar gibi görünuyor ne kadar sürede çıktı ki?
Bebeğinin ilk kese ve kalp atışlarını ne zaman duydunVar gibi görünuyor ne kadar sürede çıktı ki?
Yarım saatte bu kadar çıkmaz yani belki ilk çıktı sen görmedin sonradan kurudukca koyulasti yarın yine yapsana cnmYarım saat falan oldu
7 haftalıktiBebeğinin ilk kese ve kalp atışlarını ne zaman duydun![]()
Yarım saatte bu kadar çıkmaz yani belki ilk çıktı sen görmedin sonradan kurudukca koyulasti yarın yine yapsana cnm
Günaydın,Bekledikten sonra normalde bu kadarda çıkmaz. Emin olmak için bence yarın sabah ilk idrarla yapın
Gebelik var gibi canım çok yeni muhtemelen. Kan verip kesinlestirinEki Görüntüle 3052022
Testte yanlışlık olma ihtimaline karşı tekrar yaptım şimdi
Tebrikler :)Eki Görüntüle 3052022
Testte yanlışlık olma ihtimaline karşı tekrar yaptım şimdi
Gözün Aydın kan vermelisin kesinlikle var kuruma çizgisi falan böyle olmazBugün de testim bu şekilde sanki bir fark yok hatta dün daha belirgindi gibi geliyor. Dün gece çok minik 3 damla kan gibi bir şey gelmiş koyu bir renkte. Ne düşünsem bilemedim. Kan ne zaman versem acaba daha doğru olur?
Eki Görüntüle 3052794
Kan verdim beta hcg 131 çıktı. Sonucu sa paylaşmak istedim. Bu şekilde olup merak eden varsa diye.
Çok teşekkür ederimTestlerinize bakarken son sayfaya geldim ve beta sonucunu görüp mutlu oldumRabbim hayırlısıyla doğum nasip eylesin
![]()