Hamile miyim?

Ssmilee

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2022
55
24
18
Merhaba kızlar. Öncelikle bebek isteyen-bekleyen herkes sağlıkla kucağına alır inşallah.Adetime 5 gün kala prodoctor marka erken gebelik testini yaptım ve ilk beş dakika içinde ikinci çizgi silik çıktı. iki gün sonra tekrarladım aynı marka test ile bu sefer net bir şekilde negatifti. Testler herhalde bozuk dedim. dün adet olmam gerekiyordu ve olmadım. bu arada göğüslerim aşırı şiş ve gergin acıyorlar. bir haftadır kasıklarıma bıçak saplanıyor ve akıntım var öyle ki adet oldum sanıyorum ama gelen giden yok. yaklaşık bir
1650404321297.webp
saat önce dayanamayıp kaset test yapayım dedim ve yarım saat sonra resimdeki gibi oldu. Benim gibi durum yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı

Bir saat sonra çıktıysa kuruma çizgisi olabilir canım yarın tekrar test yap yada kan ver daha net olur

Merhaba kızlar. Öncelikle bebek isteyen-bekleyen herkes sağlıkla kucağına alır inşallah.Adetime 5 gün kala prodoctor marka erken gebelik testini yaptım ve ilk beş dakika içinde ikinci çizgi silik çıktı. iki gün sonra tekrarladım aynı marka test ile bu sefer net bir şekilde negatifti. Testler herhalde bozuk dedim. dün adet olmam gerekiyordu ve olmadım. bu arada göğüslerim aşırı şiş ve gergin acıyorlar. bir haftadır kasıklarıma bıçak saplanıyor ve akıntım var öyle ki adet oldum sanıyorum ama gelen giden yok. yaklaşık birEki Görüntüle 3051856 saat önce dayanamayıp kaset test yapayım dedim ve yarım saat sonra resimdeki gibi oldu. Benim gibi durum yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı
Ben çizgi göremiyorum canım ama inşallah vardır

Merhaba kızlar. Öncelikle bebek isteyen-bekleyen herkes sağlıkla kucağına alır inşallah.Adetime 5 gün kala prodoctor marka erken gebelik testini yaptım ve ilk beş dakika içinde ikinci çizgi silik çıktı. iki gün sonra tekrarladım aynı marka test ile bu sefer net bir şekilde negatifti. Testler herhalde bozuk dedim. dün adet olmam gerekiyordu ve olmadım. bu arada göğüslerim aşırı şiş ve gergin acıyorlar. bir haftadır kasıklarıma bıçak saplanıyor ve akıntım var öyle ki adet oldum sanıyorum ama gelen giden yok. yaklaşık birEki Görüntüle 3051856 saat önce dayanamayıp kaset test yapayım dedim ve yarım saat sonra resimdeki gibi oldu. Benim gibi durum yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı
En garantisi kan testi vermeniz. Adetiniz gelmeden önceki yapılan idrar testleri doğru sonuç vermez. Gerçekten hamileyseniz bile negatif çıkarak sizi üzer. Çünkü hamilelik hormonu önce kana salgılanıyor. Birkaç gün sonra idrara yansıyor. Bu da adetinizin gecikme zamanlarına denk gelir. Tecrübeyle sabit :) bende de yerleşme kanamasına benzer birşeyler var adetime 4-5 gün var. İnşaAllah ikimiz de hayırlı haberler alırız sonucu bize de bildir :)

Selam kızlar bende kaset test yaptım anında belirdi çift çizgi sizce hamile miyim fikirlerinizi çok merak ediyorum

En garantisi kan testi vermeniz. Adetiniz gelmeden önceki yapılan idrar testleri doğru sonuç vermez. Gerçekten hamileyseniz bile negatif çıkarak sizi üzer. Çünkü hamilelik hormonu önce kana salgılanıyor. Birkaç gün sonra idrara yansıyor. Bu da adetinizin gecikme zamanlarına denk gelir. Tecrübeyle sabit :) bende de yerleşme kanamasına benzer birşeyler var adetime 4-5 gün var. İnşaAllah ikimiz de hayırlı haberler alırız sonucu bize de bildir :)

Sevgili bridenel mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın. Uzun zaman olmuş ama yazmak istedim. Malesef kimyasal gebelikmiş :( :( :( kan testi verdim 6,9 çıktmıştı. İki gün sonra kan testini tekrarladık 3,2 çıktı ve adet oldum :( inşallah siz hayırlı haber almıştırsınız ☺️

Back
X