Hamile miyim?

E15F12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2022
15
5
16
23
Adetim 4 gün geçiyor. Adet düzensizliğim olduğu için hep diğer aya göre daha erken olurdum. Gecikme sorunu yaşamadım yani. İşte bu ay 5 gün gecikme oldu. Kan tahlili yaptırdım. Az önce aldım sonuçlarımı ve 10.0 çıktı değerlerim. Aile hekimi de biraz soğuk konuştu gerçekten fazlasıyla moralimi bozdu. Sizce hamile miyim?

Yani değer pozitif ama 4 gün gecikmeye düşük çıkmış geç döllenme olabilir 2 gün sonra aynı yerde tekrar ettir canım

Ne yaptın testi tekrar ettirdinmi
Maalesef yine olmadı. Yine psikolojik bir çöküş. Şuan bi bitkisel ilaç doktorumuzun önerdiği bal kullanıyoruz eşim de bende. Belki o işe yarar. Bu da olmazsa rahim film mi çekilcem. Ondan sonra da aşılama işlemi. Rahim filmi nasıl çekiliyor Bi bilginiz var mı? Agri oluyor mu.

Hakkinizda hayirlisi olsun insallah

Hakkında hayırlısı olsun canım üzülme vardır bundada bir hayır. Rahim filminde arı ısırığı gibi birley hissediyorsun ben 4 kere çektirdim rahat ol

Hakkında hayırlısı olsun canım üzülme vardır bundada bir hayır. Rahim filminde arı ısırığı gibi birley hissediyorsun ben 4 kere çektirdim rahat ol
Bilmiyorum. Bazen anlatıyorlar bu işlem gerçekleştirenler. Çok ağrılı oluyor. Seni uyutmalarını falan iste gibi şeyler söylüyorlar. İnsan ister istemez Bi geriliyo. O yüzden sormak istedim. Çok teşekkür ederim size de.

Yok canım ya dedim ya 4 kere yaptırdım sadece 1 kere şiddetli sancım oldu oda zaten tıkanıklık olduğu için Dr açmaya çalışıyor ondan kaynaklı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…