Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Enfeksiyon olabilir doktora görünün isterseniz8 Nisan da sezeryanla doğum yaptım ve sanki hamileliğimdeki gibi sık sık idrara çıkma oluyor normal midir ? Hamile miyimdir yoksa ilişkiye girdik ama boşalma olmadı
Bi doktora görünün bu kadar belirtiyle hamilelik belli olmaz8 Nisan da sezeryanla doğum yaptım ve sanki hamileliğimdeki gibi sık sık idrara çıkma oluyor normal midir ? Hamile miyimdir yoksa ilişkiye girdik ama boşalma olmadı
Daha iki buçuk hatta 3 aylık bebeğim var nasıl olur bilemiyorum gözüm korktu sağlık açısındanHamilesindir canım. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.![]()
Evet haklı olabilirsiniz . Teşekkür ederimBi doktora görünün bu kadar belirtiyle hamilelik belli olmaz
Enfeksiyon vardı ama o zaman böyle değil di yani biliyorum az çok kendimi sanki hamileliğimdeki gibi oluyor anlam veremiyorum başka bir belirti de anlamıyorum bebeğim olduğu için emziriyorum hassasiyet var mı bilmiyorum anlaşılmıyor yada ben anlayamıyorum neyse teşekkür ederim.Enfeksiyon olabilir doktora görünün isterseniz
Noolcak kııız birlikte büyürlerDaha iki buçuk hatta 3 aylık bebeğim var nasıl olur bilemiyorum gözüm korktu sağlık açısından
Daha yeni sezeryanla doğum yaptım ya herhangi bir sorun olmaz mı ?İç dikişlerimde açılma falan .Noolcak kııız birlikte büyürler
Emziriyorsanız süt korurEnfeksiyon vardı ama o zaman böyle değil di yani biliyorum az çok kendimi sanki hamileliğimdeki gibi oluyor anlam veremiyorum başka bir belirti de anlamıyorum bebeğim olduğu için emziriyorum hassasiyet var mı bilmiyorum anlaşılmıyor yada ben anlayamıyorum neyse teşekkür ederim.
Bunu şimdi mi düşünuyorsunuz?Daha yeni sezeryanla doğum yaptım ya herhangi bir sorun olmaz mı ?İç dikişlerimde açılma falan .
Teşekkür ederimEmziriyorsanız süt korur
Hamile miyim o bile belli değil . Sadece sormak istedim teşekkür ederim.Bunu şimdi mi düşünuyorsunuz?
Doktorunuz doğum sonrası kontrole çağırdığında bilgilendirmiştir diye dişünüyorum. Mutlaka korunmanız gerekir. Sonuçta penetrasyon olmuş, boşalmadı diyorsunuz ama zevk suyunun içinde de sperm bulunabilir. Kendinizi tehlikeye attığınıza değmezTeşekkür ederim
Çok teşekkür ederimDoktorunuz doğum sonrası kontrole çağırdığında bilgilendirmiştir diye dişünüyorum. Mutlaka korunmanız gerekir. Sonuçta penetrasyon olmuş, boşalmadı diyorsunuz ama zevk suyunun içinde de sperm bulunabilir. Kendinizi tehlikeye attığınıza değmez
Bu resmen bir şehir efsanesi. Emzirirken hamile kalan milyonlarca kadın varEmziriyorsanız süt korur
Sezaryan olduğu için hamilelik ihtimali düşük çünkü rahmin kendini toparlama süresi daha uzun oluyor. Ancak elbette ihtimal var. Bir de normal doğumdan sonra bile enfeksiyonlara daha açık bir hale gelirken bir de şimdi içinizde ekstra dikişler var. Enfeksiyon için mutlaka test yaptırın. Ayrıca kendi sağlığınız için bir süre eşiniz mutlaka prezervatif kullansınEnfeksiyon vardı ama o zaman böyle değil di yani biliyorum az çok kendimi sanki hamileliğimdeki gibi oluyor anlam veremiyorum başka bir belirti de anlamıyorum bebeğim olduğu için emziriyorum hassasiyet var mı bilmiyorum anlaşılmıyor yada ben anlayamıyorum neyse teşekkür ederim.
Ay yok ben ciddi söylememiştim onu. Buna güvenip hamile kalanları bildiğim için yazdım :/Bu resmen bir şehir efsanesi. Emzirirken hamile kalan milyonlarca kadın var![]()
Valla şimdi biri daha görür ciddiye alır falanAy yok ben ciddi söylememiştim onu. Buna güvenip hamile kalanları bildiğim için yazdım :/
Tövbeler olsunValla şimdi biri daha görür ciddiye alır falan![]()