Olabilir hatta yerlesme kanaması na benziyor anlattıkların . Kaset test yaparsan cıkar regl tarihin geçmiş çünkü canımMerhabalar
Tatil amacli sehir degisikligi yasadim ve duzenli olan adetim burada 5 gun gecikti. Bugun oglen saatlerinde cok hafif kahverengi bir leke geldi ve sadece wc gidince geldi suan gelen bir leke yok. Ama benim yumurtlama gunumden beri sag kasigim agriyor hatta bugun bu leke geldiginde sanki bicak batiyor gibi agri girdi yurumekte zorlandim yatip dinlenmek istedim yatamadim bu leke durdu diye dusundugum an agri hafifledi suan hafif agri oluyor ama onceki gibi degil.
Bu adet baslangic kanamasi mi oldu yoksa yerlesme mi anlamadim. Yerlesme kanamasi adet gecikmesinden sonra olur mu emin olamadim bu durumu yasayan birileri var mi ?
İnsallah canim yarin kismetse eve donmek icin yola cikicam eger boyle leke seklinde devam ederse test yapicamOlabilir hatta yerlesme kanaması na benziyor anlattıkların . Kaset test yaparsan cıkar regl tarihin geçmiş çünkü canım
Peki süphelendiren belirtilerin nelerİnsallah canim yarin kismetse eve donmek icin yola cikicam eger boyle leke seklinde devam ederse test yapicamburada gidip test alma imkanim yok malesef yoksa simdiye kadar on kere almistim
Peki süphelendiren belirtilerin nelerbizede fikir olsun ösonucunu mutlaka buraya yaz olur mu?
İyi kotu sonucu paylasirim tabi kiPeki süphelendiren belirtilerin nelerbizede fikir olsun ösonucunu mutlaka buraya yaz olur mu?
Regl döngüm kaç gün birde çatlama gününü kesin biliyorsan minumum 12 gün geçmişse yap çünkü suan negatif cıksa bile bu dogru bir sonuc olmayabilir çünkü adetine daha 9 gün varmıs canımİyi kotu sonucu paylasirim tabi ki
Kasik agrisi bu kadar erken baslamazdi ve adetimden 1 hafta once canim acayip et ve tatli isterdi oyle ki asiri yerdim yani regl olunca da ayni sekilde devam ederdiama bu ay bunlar hic olmadi aksine istahim da gozle gorulur bi azalma var midem karisiyor bulanti gibi degil istifra da degil ve ishal benim icin belirti niteliginde cunku regl oncesi kabiz olurdum oysa hep ishal oldum bunlar aklima gelenler belki atladigim vardir
Regl döngüm kaç gün birde çatlama gününü kesin biliyorsan minumum 12 gün geçmişse yap çünkü suan negatif cıksa bile bu dogru bir sonuc olmayabilir çünkü adetine daha 9 gün varmıs canım
Çünkü çatlama döllenme yerleşme vs uzun sürüyor ve sonra beta hcg önce kanda cıkmaya sonra idrarda cıkmaya basılıyorİyi kotu sonucu paylasirim tabi ki
Kasik agrisi bu kadar erken baslamazdi ve adetimden 1 hafta once canim acayip et ve tatli isterdi oyle ki asiri yerdim yani regl olunca da ayni sekilde devam ederdiama bu ay bunlar hic olmadi aksine istahim da gozle gorulur bi azalma var midem karisiyor bulanti gibi degil istifra da degil ve ishal benim icin belirti niteliginde cunku regl oncesi kabiz olurdum oysa hep ishal oldum bunlar aklima gelenler belki atladigim vardir
Telefondaki uygulamadan takip ediyorum aslinda ve o tarihe gore adetim 5 gun gecikti ve bugun 6.gun gecikme olmasi gerekirken leke geldi ki yeni ped koydum tek damla bile gelmedi yani kesilmis goruluyor. Ben telefondaki uygulamaya gore yumurtlama gunum gecti diye dusundum diger turlu bu donemleri ogrenmek icin bir sey yapmadim canim.Regl döngüm kaç gün birde çatlama gününü kesin biliyorsan minumum 12 gün geçmişse yap çünkü suan negatif cıksa bile bu dogru bir sonuc olmayabilir çünkü adetine daha 9 gün varmıs canım
Adetime 9 gun yok canim 30unda olmam gerekiyordu ama olmadi. Test anca c.tesi yaptirabilirimRegl döngüm kaç gün birde çatlama gününü kesin biliyorsan minumum 12 gün geçmişse yap çünkü suan negatif cıksa bile bu dogru bir sonuc olmayabilir çünkü adetine daha 9 gün varmıs canım
Ah be kuzum o uygulamalar yanlıs gösteriyor. Ovülasyon testi aldım bende bu ay onu deniycem cogu kişi onunla, hamile kalmıs. Öyle yanıltıcı ki uygulamalar 2 uygulama var bende ikiside bambaska tarihleri gösteriyor suan ama ikiside yanlıs. Cünkü bugun Ovülasyon testinin ilkini yaptım reglmin son günü bugun ama suan yumurtlamam baslamıs bile muhtemelen 1 hafta içinde en geç pik görürüm sonrada yumurtam catlarTelefondaki uygulamadan takip ediyorum aslinda ve o tarihe gore adetim 5 gun gecikti ve bugun 6.gun gecikme olmasi gerekirken leke geldi ki yeni ped koydum tek damla bile gelmedi yani kesilmis goruluyor. Ben telefondaki uygulamaya gore yumurtlama gunum gecti diye dusundum diger turlu bu donemleri ogrenmek icin bir sey yapmadim canim.
Yanlıs kişiye yazmısım canım. Suan kaset test bile yapsan cıkar regl tarihin geçmiş çünkü istersen bir tane yapAdetime 9 gun yok canim 30unda olmam gerekiyordu ama olmadi. Test anca c.tesi yaptirabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?