- 16 Ağustos 2022
- 22
- 3
- 1
- 28
- Konu Sahibi nesenhepvar
-
İlk test daha belirgin sanki ikincisi varla yok arası bir şey en iyisi garanti kan testi dün benim de testim çok silik çıktı bugün kan verdim sabah sonucu bekliyorum bakalım bu da benim test sonucumMerhaba hanımlarilk fotoğraf reglden 3 gün önce. İkinci fotograf regl beklediğim gün. İlkinde eğik pembe silik çizgi gördüm üç gündür aynı duruyor ikinciside bugünkü işte silik çizgi var mı yok mu yoksa sadece ben mi görüyorum hamile olabilir miyim sizce? Yorum yaparsanız çok sevinirim
İnşallah cevapladığınız için teşekkür ederimİki testte negatif görünüyor. Şüpheniz varsa kan verebilirsiniz artk çıkar. En kısa sürede gönlünüze göre olur inşallah
Teşekkür ederim cevap içinİlk test daha belirgin sanki ikincisi varla yok arası bir şey en iyisi garanti kan testi dün benim de testim çok silik çıktı bugün kan verdim sabah sonucu bekliyorum bakalım bu da benim test sonucumEki Görüntüle 3114353
Bende gördüm silik çizginiziTeşekkür ederim cevap içininşallah istediğiniz sonuç çıkar çıkınca benide haberdar edebilir misiniz
Teşekkür ederim cevap içininşallah istediğiniz sonuç çıkar çıkınca benide haberdar edebilir misiniz
Bende gördüm silik çizginiziİlk test daha belirgin sanki ikincisi varla yok arası bir şey en iyisi garanti kan testi dün benim de testim çok silik çıktı bugün kan verdim sabah sonucu bekliyorum bakalım bu da benim test sonucumEki Görüntüle 3114353
İnşallah çok teşekkür ederim yanıt içinGöremedim ben canım , inşallah vardır gönlünce olsun
Benim testim negatif kan verdim bu sabah 1.20 çıktı değerimTeşekkür ederim cevap içininşallah istediğiniz sonuç çıkar çıkınca benide haberdar edebilir misiniz
Sağlık olsun. Umarım en kısa zamanda gönlünce olurBenim testim negatif kan verdim bu sabah 1.20 çıktı değerim
Amin inşallah teşekkür ederim. İnşallah sizlerden güzel haberler gelir canım. Artık ben umudumu kestim vallahi 1 yıldır uğraşıyorumSağlık olsun. Umarım en kısa zamanda gönlünce olur
Umudu hiç kesmeyelim de biraz takmamaya çalışalım bence belki o zaman olurAmin inşallah teşekkür ederim. İnşallah sizlerden güzel haberler gelir canım. Artık ben umudumu kestim vallahi 1 yıldır uğraşıyorum
Benim 15 gün önce 1.70 çıkmıştı bugün adet günüm henüz olmadım ondan ümitlenmiştimBenim testim negatif kan verdim bu sabah 1.20 çıktı değerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?