Hamile miyim

Ahsentuna

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2022
3
1
1
27
Hanımlar merhabalar korunmasız ilsikiden 2 gün sonra 3. Günün sabahı ertesi gün hapı aldım (haftasonu olduğu için) adetim nirmalde de duaenli değil ama geçen aya göre iki gün gecikti ve kasıklarımda ve bacaklarımda ağrı var acaba hamile miyim yoksa adet belirtileri mi bunlar bu arada 2/3 hafta oldu ilacı alalı o yüzden yanılma payı var diye test almadım kan vermeye de gidemiyorum simdilik

test yaptın mı psikolojik olabilir hissettiklerin

test yaptın mı psikolojik olabilir hissettiklerin
Hayır test yapmadım henüz. psikolojik olduğunu zannetmiyorum normalde adetlerimde hiç sancım olmaz. gece yarısı siddetli kasık ve bacak ağrısı ile uyandım daha önce hiç böyle olmamıştı çok korkuyorum umarım hamile değilimdir zaten bir yasinda bı bebeğim var ve çok zorlanıyorum

Hakkında hayırlısı canım ama inan konu hamilelik olunca psikolojimiz alt üst oluyor. önünde sonunda bir şekilde sonucu öğreneceksin test yap yada kan ver stresin biter en azından

Büyük ihtimalle aldığınız hap kaynaklı gecikme olmuş hormonlarınızın dengesi şaşmış. Psikolojik olaraktan sürekli düşünürseniz daha çok gecikme yaşarsınız. O alınan haplardan dolayı burada 10 20 gün arası gecikme yaşayanları okudum. Rahat olun akışını bırakın.

Ben tam 50. Günde olmuştum nalet bir hap o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…