- 28 Haziran 2022
- 196
- 26
- 28
- 26
- Konu Sahibi Gmzyldrm40
Kızlar adetime 9 gün vardı dün erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı bugün kan verdm 7,3 çıktı adetime 7 gün var sağ kasığım ağrıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GebesinKızlar adetime 9 gün vardı dün erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı bugün kan verdm 7,3 çıktı adetime 7 gün var sağ kasığım ağrıyor
Yaa Allah ım inşallahh öyledir canımGebesin5 üzeri pozitif
![]()
Cok erken yakalamışsın, sürekli kan verme bence adet gününde verirsin bir deKızlar adetime 9 gün vardı dün erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı bugün kan verdm 7,3 çıktı adetime 7 gün var sağ kasığım ağrıyor
Evet 4 ünde adetim o gün giderim inşallahCok erken yakalamışsın, sürekli kan verme bence adet gününde verirsin bir de
Sağlıklı bir şekilde ilerler inşallah bu süreçKızlar adetime 9 gün vardı dün erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı bugün kan verdm 7,3 çıktı adetime 7 gün var sağ kasığım ağrıyor
Hangi gebelik testi buKızlar adetime 9 gün vardı dün erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı bugün kan verdm 7,3 çıktı adetime 7 gün var sağ kasığım ağrıyor
Kesin görürsünSağlıklı bir şekilde ilerler inşallah bu süreç
3300 olunca değerim ertesi gün doktora gittim kese gözüktü fakat yavrum hala ortalıkta yok31inde tekrar gideceğim bende gözükecek mi onu öğreneceğim.
Çok erken öğrenmişsin zaman hiç geçmez şimdi ama yine de stres yapma ve kendini yorma![]()
Yeni demek ki ama bu değeri görmeniz bile çok güzelYaa Allah ım inşallahh öyledir canımkese görünmedi doktorlar 10 altı olunca gebesiniz demiyorz dedi
Öyle gerçekten çok heyecanlıyım sende inşallah bebişini görürüsn bu seferSağlıklı bir şekilde ilerler inşallah bu süreç
3300 olunca değerim ertesi gün doktora gittim kese gözüktü fakat yavrum hala ortalıkta yok31inde tekrar gideceğim bende gözükecek mi onu öğreneceğim.
Çok erken öğrenmişsin zaman hiç geçmez şimdi ama yine de stres yapma ve kendini yorma![]()
Allah ım isteyen herkese nasip etsin inşallah canımYeni demek ki ama bu değeri görmeniz bile çok güzelbiz hala negatif görüyoruzz
![]()
Durumunuz ne oldu merak ettim.hamileliginiz devam ediyormu.Kızlar adetime 9 gün vardı dün erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı bugün kan verdm 7,3 çıktı adetime 7 gün var sağ kasığım ağrıyor
Evet canım çok şükür 5 haftalıkDurumunuz ne oldu merak ettim.hamileliginiz devam ediyormu.
Ne güzel bir haber inşallah kucağınıza almayı nasip etsin rabbim lekelenmeniz yada kanamanız oldumu bu surecteEvet canım çok şükür 5 haftalık
Çok sağol cnaım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. İlk gebeiliğimde olmuştu ama bunda olmadıNe güzel bir haber inşallah kucağınıza almayı nasip etsin rabbim lekelenmeniz yada kanamanız oldumu bu surecte