Hamile miyim.?

zZeynepp1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2022
164
-40
48
26
Kızlar lütfen bilgisi olan bana yardım etsin. Daha öncede bunla ilgili konu açmıştım. Bat 2 eylül dü kesin. 2 eylül sabahı ilk idrarımla evde test yaptım ama tek çizgi :( acaba erken mi daha dedim günüm geçerse bir daha yaparım dedim. Bugün 3 eylül Bat den 1 gün geçti. Sabah idrarımı yaptıktan sonra beyaz şeffaf uzayan az miktarda akıntı geldi. Bu neyin belirtisi hamilelik belirtisi mi yoksa bu akıntıdan sonra adet olur muyum? Olmak istemiyorum ama inşallah bebek oluşmuştur :((

Kızlar lütfen bilgisi olan bana yardım etsin. Daha öncede bunla ilgili konu açmıştım. Bat 2 eylül dü kesin. 2 eylül sabahı ilk idrarımla evde test yaptım ama tek çizgi :KK43: acaba erken mi daha dedim günüm geçerse bir daha yaparım dedim. Bugün 3 eylül Bat den 1 gün geçti. Sabah idrarımı yaptıktan sonra beyaz şeffaf uzayan az miktarda akıntı geldi. Bu neyin belirtisi hamilelik belirtisi mi yoksa bu akıntıdan sonra adet olur muyum? Olmak istemiyorum ama inşallah bebek oluşmuştur :KK43:(
Bilmiyorum.

Kızlar lütfen bilgisi olan bana yardım etsin. Daha öncede bunla ilgili konu açmıştım. Bat 2 eylül dü kesin. 2 eylül sabahı ilk idrarımla evde test yaptım ama tek çizgi :KK43: acaba erken mi daha dedim günüm geçerse bir daha yaparım dedim. Bugün 3 eylül Bat den 1 gün geçti. Sabah idrarımı yaptıktan sonra beyaz şeffaf uzayan az miktarda akıntı geldi. Bu neyin belirtisi hamilelik belirtisi mi yoksa bu akıntıdan sonra adet olur muyum? Olmak istemiyorum ama inşallah bebek oluşmuştur :KK43:(
Sonuc nedir merak ettim bnmde adetime 3 gun var 7 gundur belirti yasiyorum test yaptim silik cizgi cikti ama kullandigim test yanlis sonuc veriyomus yarin kan testi verecegim

Back
X