- 2 Ağustos 2022
- 17
- 4
- 1
- 30
- Konu Sahibi gzdztrkclk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eveetttt hayırlı olsunnnnMerhaba kızlar adetime 6 gün var test yaptım böyle çıktı sizce pozitif mi?Eki Görüntüle 3128340
Yaa gerçekten mi çok şokum şuanEveetttt hayırlı olsunnnn![]()
Bence kan testi verip sonucu net kesin öğrenin derim :)Merhaba kızlar adetime 6 gün var test yaptım böyle çıktı sizce pozitif mi?Eki Görüntüle 3128340
Bence kan testi verip sonucu net kesin öğrenin derim :)
Şimdi kan testi verdim 1 saate çıkacakBence kan testi verip sonucu net kesin öğrenin derim :)
Hadi bakalım hayırlısı canım inşallah güzel sonuçlar yazarsın bize deŞimdi kan testi verdim 1 saate çıkacak![]()
Hanimlar sabah ilk idrarla test denedim 10 dakika icinde silik cizgi cikti yaklasik yarim saat sonra kayboldu sonra 2 saat falan gecti yine silik cizgi sekilinde oldu sizce kuruma cizgisi mi ama denedigim an silik cikmisti sizce kan vermeli miyim yoksa kuruma cizgisi miBence kan testi verip sonucu net kesin öğrenin derim :)
Regl gecikmesi var mı yada kaç gün var?Hanimlar sabah ilk idrarla test denedim 10 dakika icinde silik cizgi cikti yaklasik yarim saat sonra kayboldu sonra 2 saat falan gecti yine silik cizgi sekilinde oldu sizce kuruma cizgisi mi ama denedigim an silik cikmisti sizce kan vermeli miyim yoksa kuruma cizgisi mi
Beta hcg 12,6 çıktı sizce düşük mü daha reglime 6-7 gün varrHadi bakalım hayırlısı canım inşallah güzel sonuçlar yazarsın bize de![]()
Regl 7 gün var değer düşük mü diye düşünme.Beta hcg 12,6 çıktı sizce düşük mü daha reglime 6-7 gün varr
Canım bende adetime 5 gün varken kan testi vermiştim 20 çıkmıştı yani normal şimdiden bunları düşünüp stres yapmayalım bence doktorum Perşembe günü bir daha kan vermemi söyledi bana. Bende cuma günü öğrenmiştimBeta hcg 12,6 çıktı sizce düşük mü daha reglime 6-7 gün varr