Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet, çok büyük bir ihtimalle hamilesin.Yani sadece elle bişeyler yapıldı sperm vajinaya temas etmedi ama acaba eliyle bişeyler temas etmiş olabilir mi yumurtlama günümden 6 7 gün önce oluyor bu olay sizce döllenme olmuş mudur
Merhaba adetim bir gün gecikti normalde dün olmam gerekiyordu ama olmadım bugünde olmadım erken gebelik testi yaptırdım yine negatif çıktı bugün yumurtlamadan sonraki 15. Gün test güvenilir midir?Ya cidden Böyle bir şey olması mümkün değil hatta sıfır
Adet geçikmesi her kadında olan bişi stres sigara alkol gibi beslenme alışkanlığı gibi şeyler adet geçiktirir yaşın genç ve adet düzenin oturmaya çalışıyor
Testler her zaman yanıltıcı olabilir stres yaptıkça geçikçekMerhaba adetim bir gün gecikti normalde dün olmam gerekiyordu ama olmadım bugünde olmadım erken gebelik testi yaptırdım yine negatif çıktı bugün yumurtlamadan sonraki 15. Gün test güvenilir midir?
Evet tam anlamıyla ilişki olmadı bide ben hala bakireyim bakireyken hamilelik olur mu?Testler her zaman yanıltıcı olabilir stres yaptıkça geçikçek
Hamile değilsinnn tam anlamıyla ilişki olmamış kiii
Merhaba hala regl olmadım bugün gecikmenin 4. Günü olacak bazen yumurtalıklarımda bi batma hissediyorum birde bacaklarımın yumurtalıkla birleştiği kısımda bir ağrı var neden bilmiyorum yarın kan testi vereceğim sizin bir fikriniz var mı?Testler her zaman yanıltıcı olabilir stres yaptıkça geçikçek
Hamile değilsinnn tam anlamıyla ilişki olmamış kiii
T1 ve t2 ne anlama geliyor bilmiyorum ona bi bakın isterseniz. Benim ilişkinin üstünden 22 gün geçti ve regl olmadım hala regl olmadan üç gün önce ve geciktikten bir gün sonra yaptım negatif çıktı sizinki 14 günde çıktıysa benimkinin de çıkmadı gerekmiyor muydu?KIZLAR testi yaptıktan baya sonra baktım çift çizgi silik ama zaten ilişkiden 14 gün geçti. Sizce yorumunuz nedir acil cevap![]()
Gebelik yoksa çıkmayabilir tam bi bilgim yok benim regl zamanıma daha var. Ama ilişkiden 14 gün geçti çift çizgi çıktı ama emin değilimT1 ve t2 ne anlama geliyor bilmiyorum ona bi bakın isterseniz. Benim ilişkinin üstünden 22 gün geçti ve regl olmadım hala regl olmadan üç gün önce ve geciktikten bir gün sonra yaptım negatif çıktı sizinki 14 günde çıktıysa benimkinin de çıkmadı gerekmiyor muydu?
Gebelik olmasını istemiyorum zaten ve benimde regl zamanıma daha vardı o zaman benimde çıkması lazımdı bi nebze içim rahatladıGebelik yoksa çıkmayabilir tam bi bilgim yok benim regl zamanıma daha var. Ama ilişkiden 14 gün geçti çift çizgi çıktı ama emin değilim
Ya belki bende gebelik vardır çift çıkmıştır sizde yoktur. Çıkmadıysa çift negatiftir içiniz rahat olsunGebelik olmasını istemiyorum zaten ve benimde regl zamanıma daha vardı o zaman benimde çıkması lazımdı bi nebze içim rahatladı
Teşekkürler ama ne olur ne olmaz diye yarın kan vermeye gidicemYa belki bende gebelik vardır çift çıkmıştır sizde yoktur. Çıkmadıysa çift negatiftir içiniz rahat olsun![]()