HAMİLE MİYİM

polyuska

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2022
24
1
1
22
kızlar en son 20 ağustosta adet oldum 27 sinde ilişkim oldu ama hiçbir şekilde temas olmadı adetlerim düzenli 28. Günde adet oluyorum bugün 28. Gündü ama adet olmadım 3 gün önce erken gebelik testi yaptırdım ama negatif çıktı sizce hamile miyimdir ?

Yani sadece elle bişeyler yapıldı sperm vajinaya temas etmedi ama acaba eliyle bişeyler temas etmiş olabilir mi yumurtlama günümden 6 7 gün önce oluyor bu olay sizce döllenme olmuş mudur

Nerden vardınız acaba bu kanıya? Ben baya temkinliydim elinde herhangi bir şey yoktu ve döllenme olması içinde yanlış bilmiyorsam yumurtlama olmadan 72 saat öncesine kadar spermler canlı kalıyor 3 gün yani benimkinin üstünden bi hafta geçmiş oluyor

Armagang - Ya ben gerçekten ihtimal vermiyorum ama şimdi tam günümde olmayınca insna şüphelenmiyor değil bide adet günümden 3 gün önce test yaptım negatif çıktı ama yine rahatlayamadım inşallah değilimdir stres yaptığım için gecikmiştir umarım

Ya cidden Böyle bir şey olması mümkün değil hatta sıfır
Adet geçikmesi her kadında olan bişi stres sigara alkol gibi beslenme alışkanlığı gibi şeyler adet geçiktirir yaşın genç ve adet düzenin oturmaya çalışıyor

Çok stres yaptım gerçekten ama onun dışında alkol sigara kullanmıyorum sttesten dolayıda midem kötü ve bişeyler yiyemiyorum umarım bugün olurum çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için

Ya cidden Böyle bir şey olması mümkün değil hatta sıfır
Adet geçikmesi her kadında olan bişi stres sigara alkol gibi beslenme alışkanlığı gibi şeyler adet geçiktirir yaşın genç ve adet düzenin oturmaya çalışıyor
Merhaba adetim bir gün gecikti normalde dün olmam gerekiyordu ama olmadım bugünde olmadım erken gebelik testi yaptırdım yine negatif çıktı bugün yumurtlamadan sonraki 15. Gün test güvenilir midir?

Merhaba adetim bir gün gecikti normalde dün olmam gerekiyordu ama olmadım bugünde olmadım erken gebelik testi yaptırdım yine negatif çıktı bugün yumurtlamadan sonraki 15. Gün test güvenilir midir?
Testler her zaman yanıltıcı olabilir stres yaptıkça geçikçek
Hamile değilsinnn tam anlamıyla ilişki olmamış kiii

Testler her zaman yanıltıcı olabilir stres yaptıkça geçikçek
Hamile değilsinnn tam anlamıyla ilişki olmamış kiii
Merhaba hala regl olmadım bugün gecikmenin 4. Günü olacak bazen yumurtalıklarımda bi batma hissediyorum birde bacaklarımın yumurtalıkla birleştiği kısımda bir ağrı var neden bilmiyorum yarın kan testi vereceğim sizin bir fikriniz var mı?

KIZLAR testi yaptıktan baya sonra baktım çift çizgi silik ama zaten ilişkiden 14 gün geçti. Sizce yorumunuz nedir acil cevap🙏🏻

Eklentiler

• 8EBCB81C-7637-4BA3-924C-D5A22EDEDBBB.webp
    8EBCB81C-7637-4BA3-924C-D5A22EDEDBBB.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 88
KIZLAR testi yaptıktan baya sonra baktım çift çizgi silik ama zaten ilişkiden 14 gün geçti. Sizce yorumunuz nedir acil cevap🙏🏻
T1 ve t2 ne anlama geliyor bilmiyorum ona bi bakın isterseniz. Benim ilişkinin üstünden 22 gün geçti ve regl olmadım hala regl olmadan üç gün önce ve geciktikten bir gün sonra yaptım negatif çıktı sizinki 14 günde çıktıysa benimkinin de çıkmadı gerekmiyor muydu?

T1 ve t2 ne anlama geliyor bilmiyorum ona bi bakın isterseniz. Benim ilişkinin üstünden 22 gün geçti ve regl olmadım hala regl olmadan üç gün önce ve geciktikten bir gün sonra yaptım negatif çıktı sizinki 14 günde çıktıysa benimkinin de çıkmadı gerekmiyor muydu?
Gebelik yoksa çıkmayabilir tam bi bilgim yok benim regl zamanıma daha var. Ama ilişkiden 14 gün geçti çift çizgi çıktı ama emin değilim

Gebelik yoksa çıkmayabilir tam bi bilgim yok benim regl zamanıma daha var. Ama ilişkiden 14 gün geçti çift çizgi çıktı ama emin değilim
Gebelik olmasını istemiyorum zaten ve benimde regl zamanıma daha vardı o zaman benimde çıkması lazımdı bi nebze içim rahatladı

Back
X