Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yaptınız mı ?Kızlar merhaba uygulamaya göre beklenen adet tarihimi 5 gün kala tek seferlik Bi kanamam oldu koyu kırmızı renginde 3 4 damla geldi sonra kesildi başka bir belirti hissetmiyorum hamile olabilir miyim
Allah bilirKızlar merhaba uygulamaya göre beklenen adet tarihimi 5 gün kala tek seferlik Bi kanamam oldu koyu kırmızı renginde 3 4 damla geldi sonra kesildi başka bir belirti hissetmiyorum hamile olabilir miyim
Bugün yaptım negatif ama adet de olmadım hala 5 gün önce olmuştu kanama bugün regl tarihim normalde bilmiyorum hiç ara kanamam olmamıştı daha önce inşallah vardır iki yıldır deniyoruzAllah bilirTest yapmazsanız kimse bilemez
Yaptim negatif bugün regl tarihim olmadım hala başka bir belirti yok ama testi de sabah ilk idrarla yapmadım acaba göstermeme ihtimali var mıdırTest yaptınız mı ?
Hamile olada bilirsin adet olada bilirsin benim adet öncesi kahve lekelenmem olurdu geçen ayda olmuştu ama hamileymişim. En iyisi belirti aramamak bende hep arıyorum belirti bir buçuk yıl olmadı. İlk defa bu ay olmuyor diye umursamadım belirti aramadım hamile kaldım. Biraz rahatlamaya çalışmak iyi gelebilirKızlar merhaba uygulamaya göre beklenen adet tarihimi 5 gün kala tek seferlik Bi kanamam oldu koyu kırmızı renginde 3 4 damla geldi sonra kesildi başka bir belirti hissetmiyorum hamile olabilir miyim
Aynen öyle canım biraz fazla takıyorum bide ilk kez böyle Bi ara kanama yaşayınca umutlandım senin adına çok sevindim hayırlı olsun bana da dua eder misinHamile olada bilirsin adet olada bilirsin benim adet öncesi kahve lekelenmem olurdu geçen ayda olmuştu ama hamileymişim. En iyisi belirti aramamak bende hep arıyorum belirti bir buçuk yıl olmadı. İlk defa bu ay olmuyor diye umursamadım belirti aramadım hamile kaldım. Biraz rahatlamaya çalışmak iyi gelebilir![]()
Tabi ki ederim biz eşimle 19 ay denedik olmadı doktor eşime ameliyat dedi ameliyattan sonra 1 yıla olur dedi o ay hamile kaldım eğer denemek istersen. Eşinle güvenilir bir merkezde hacemat ve sülük tedavisi alternatif tıp deneyebilirsiniz. Ve inofolic combi kullandım doktorunu sorabilir kullanabilirsinAynen öyle canım biraz fazla takıyorum bide ilk kez böyle Bi ara kanama yaşayınca umutlandım senin adına çok sevindim hayırlı olsun bana da dua eder misin
Ara kanama olayı yaşamadım ama bende adet günümde test yapıp öğrendim hamileliğimi ama geç döllenmede olabilir bilemedimYaptim negatif bugün regl tarihim olmadım hala başka bir belirti yok ama testi de sabah ilk idrarla yapmadım acaba göstermeme ihtimali var mıdır
Hiç belirtiniz var mıydıAra kanama olayı yaşamadım ama bende adet günümde test yapıp öğrendim hamileliğimi ama geç döllenmede olabilir bilemedim![]()
Adet günüme kadar sadece kasıklarımda batma vardı arada sırada oda normalde benim adetten 1 hafta önce göğüs ağrım başlar başlamamıştı ondan şüphelenip yaptım çift çizgiyi gördüm ama kimse umudunu kaybetmesin o benim 5.5 sene sonunda gelen mucizem inşallahHiç belirtiniz var mıydı