Hamile miyim

Aleynacc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2022
9
0
1
24
Kızlar merhaba uygulamaya göre beklenen adet tarihimi 5 gün kala tek seferlik Bi kanamam oldu koyu kırmızı renginde 3 4 damla geldi sonra kesildi başka bir belirti hissetmiyorum hamile olabilir miyim

Kızlar merhaba uygulamaya göre beklenen adet tarihimi 5 gün kala tek seferlik Bi kanamam oldu koyu kırmızı renginde 3 4 damla geldi sonra kesildi başka bir belirti hissetmiyorum hamile olabilir miyim
Hamile olada bilirsin adet olada bilirsin benim adet öncesi kahve lekelenmem olurdu geçen ayda olmuştu ama hamileymişim. En iyisi belirti aramamak bende hep arıyorum belirti bir buçuk yıl olmadı. İlk defa bu ay olmuyor diye umursamadım belirti aramadım hamile kaldım. Biraz rahatlamaya çalışmak iyi gelebilir ☺️

Hamile olada bilirsin adet olada bilirsin benim adet öncesi kahve lekelenmem olurdu geçen ayda olmuştu ama hamileymişim. En iyisi belirti aramamak bende hep arıyorum belirti bir buçuk yıl olmadı. İlk defa bu ay olmuyor diye umursamadım belirti aramadım hamile kaldım. Biraz rahatlamaya çalışmak iyi gelebilir ☺️
Aynen öyle canım biraz fazla takıyorum bide ilk kez böyle Bi ara kanama yaşayınca umutlandım senin adına çok sevindim hayırlı olsun bana da dua eder misin

Aynen öyle canım biraz fazla takıyorum bide ilk kez böyle Bi ara kanama yaşayınca umutlandım senin adına çok sevindim hayırlı olsun bana da dua eder misin
Tabi ki ederim biz eşimle 19 ay denedik olmadı doktor eşime ameliyat dedi ameliyattan sonra 1 yıla olur dedi o ay hamile kaldım eğer denemek istersen. Eşinle güvenilir bir merkezde hacemat ve sülük tedavisi alternatif tıp deneyebilirsiniz. Ve inofolic combi kullandım doktorunu sorabilir kullanabilirsin 😊
Her şeyin vakti saati var sen anne olmak için yaratıldın ve yüksek muhtemel bunu yaşayacaksın 😊

Hiç belirtiniz var mıydı
Adet günüme kadar sadece kasıklarımda batma vardı arada sırada oda normalde benim adetten 1 hafta önce göğüs ağrım başlar başlamamıştı ondan şüphelenip yaptım çift çizgiyi gördüm ama kimse umudunu kaybetmesin o benim 5.5 sene sonunda gelen mucizem inşallah 🤲🏻

Back
X