- 19 Eylül 2022
- 18
- 6
- 1
- 25
- Konu Sahibi 2bebeannesi5454
-
Bence var gülüm hayırlı olsunMerhabalar ben 3 ay önce kürtaj oldum yani düşük yaptım ve bu geçen ay ilk adetimi görüp korunmaya başladım (hap) ile ve 3 kere hapı içmeyi unuttum bi kaç gündür sürekli uyumak isteyince ve ağlayınca acaba mi diye test yapmak istedim çok hafif silik ve gölge gibi bir çizgi oluştu hemen 3 kişi var dedi fakat ben sizin güzel kalbiniz ve görüşlerinizi merak ediyorum :) Eki Görüntüle 3132314 Eki Görüntüle 3132314
Kalbime su serptin Allah razı olsun güzel kalbinden öperimBence var gülüm hayırlı olsun
Rıca ederim gülüm Allah gönlüne göre versin inşallahKalbime su serptin Allah razı olsun güzel kalbinden öperim
Nasıl gördünüz ben nasıl göremiyorum ?Rıca ederim gülüm Allah gönlüne göre versin inşallah
Senin gözlerin bozuk gözlükNasıl gördünüz ben nasıl göremiyorum ?
Bence sende gözlük varsa çıkar çünkü işe yaramıyor ….Senin gözlerin bozuk gözlüktakk
Yani kendimi var olduğuna inandırarak aşırı dikkatli bakınca sanki çooook silik bi çizgi görüyor gibiyim ama emin olamadımMerhabalar ben 3 ay önce kürtaj oldum yani düşük yaptım ve bu geçen ay ilk adetimi görüp korunmaya başladım (hap) ile ve 3 kere hapı içmeyi unuttum bi kaç gündür sürekli uyumak isteyince ve ağlayınca acaba mi diye test yapmak istedim çok hafif silik ve gölge gibi bir çizgi oluştu hemen 3 kişi var dedi fakat ben sizin güzel kalbiniz ve görüşlerinizi merak ediyorum :) Eki Görüntüle 3132314 Eki Görüntüle 3132314
Çok teşekkür ederim 2 gün sonra testi tekrarlayarak öğrenirim artık koyulaşır varsa zaten dimiYani kendimi var olduğuna inandırarak aşırı dikkatli bakınca sanki çooook silik bi çizgi görüyor gibiyim ama emin olamadım
Tabi. Allah gönlünüze göre versinÇok teşekkür ederim 2 gün sonra testi tekrarlayarak öğrenirim artık koyulaşır varsa zaten dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?