Hamile miyim

smyymbrk

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2022
32
5
6
28
Kızlar eşimle bebek çok istiyoruz.Bu ay adetim dört gün gecikti çok ümitliyim, bütün adet belirtilerim var. Hamilelik belirtileriyle adet belirtileri birbirine çok benziyormuş o yüzden acaba mı diyorum. Ancak iki defa test yaptım negatif çıktı. Bu sabah bir test daha yaptım silik çizgi çıkmadı ama T bölgesinde bir nokta oldu aynı noktadan C bölgedindeki çizgide de var. Kendi kendimi avutuyor da olabilirim bilmiyorum resim atsam yardımcı olabilir misiniz ?

test bozuk gibi tekrarla canım

Test bozuk galiba gecikmiş ne güzel kanda da belli olur gönlünüzce olsun inşallah

İnşallah çok korkuyorum beyaz akıntım var acaba adet belirtisi mi hamilelik mi bilemiyorum ya
Merhabalar Bence Sağlık ocağına gitmeyin özel bir hastahanede kan verin 2-3 saatte çıkıyor sonuçlar yani yerinizde olsam pazartesiye kadar dayanamazdım:) bu arada benim en büyük hamilelik belirtimdi akıntı . inşllah hamilesinizdir

İnşallah ya siz böyle söyleyince daha da ümitlendim yaa e nabızdan bakarım dedim ama şimdi bazen sisteme düşmüyor o stresi kaldıramam herhalde özele giderim büyük ihtimal

2 aydır düşünüyoruz yumurtlama günlerini takip ediyorum daha çok erken ama çok istiyorum heyecanım ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…