test bozuk gibi tekrarla canımKızlar eşimle bebek çok istiyoruz.Bu ay adetim dört gün gecikti çok ümitliyim, bütün adet belirtilerim var. Hamilelik belirtileriyle adet belirtileri birbirine çok benziyormuş o yüzden acaba mı diyorum. Ancak iki defa test yaptım negatif çıktı. Bu sabah bir test daha yaptım silik çizgi çıkmadı ama T bölgesinde bir nokta oldu aynı noktadan C bölgedindeki çizgide de var. Kendi kendimi avutuyor da olabilirim bilmiyorum resim atsam yardımcı olabilir misiniz ?Eki Görüntüle 3144851
Son testimdi
Kan ver istersen sağlık ocağında net sonuç alırsınSon testimdi
sağlık ocagı aynı gün vermiyo sonucu canım pazartesi alırsın bugun sonucu ama belki sizin orda öyle değildirYarın gideceğim inşallah bugün hemen geçsin istiyorum
Aynen pazartesi alırım herhalde ama ondan önce enabızdan bakarım çok heyecanlıyım dua edin çok istiyorumsağlık ocagı aynı gün vermiyo sonucu canım pazartesi alırsın bugun sonucu ama belki sizin orda öyle değildir
rabbim nasip etsin sende bana dua et bende çokkk istiyorummAynen pazartesi alırım herhalde ama ondan önce enabızdan bakarım çok heyecanlıyım dua edin çok istiyorum
Test bozuk galiba gecikmiş ne güzel kanda da belli olur gönlünüzce olsun inşallahKızlar eşimle bebek çok istiyoruz.Bu ay adetim dört gün gecikti çok ümitliyim, bütün adet belirtilerim var. Hamilelik belirtileriyle adet belirtileri birbirine çok benziyormuş o yüzden acaba mı diyorum. Ancak iki defa test yaptım negatif çıktı. Bu sabah bir test daha yaptım silik çizgi çıkmadı ama T bölgesinde bir nokta oldu aynı noktadan C bölgedindeki çizgide de var. Kendi kendimi avutuyor da olabilirim bilmiyorum resim atsam yardımcı olabilir misiniz ?Eki Görüntüle 3144851
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah en yakın zamanda Allah gönlünüze göre versinrabbim nasip etsin sende bana dua et bende çokkk istiyorumm
İnşallahTest bozuk galiba gecikmiş ne güzel kanda da belli olur gönlünüzce olsun inşallah
Merhabalar Bence Sağlık ocağına gitmeyin özel bir hastahanede kan verin 2-3 saatte çıkıyor sonuçlar yani yerinizde olsam pazartesiye kadar dayanamazdım:) bu arada benim en büyük hamilelik belirtimdi akıntı . inşllah hamilesinizdirİnşallahçok korkuyorum beyaz akıntım var acaba adet belirtisi mi hamilelik mi bilemiyorum ya
İlk hamileliginiz mi adetleriniz düzenli ise akıntı hamilelik belirtisi olabilirİnşallahçok korkuyorum beyaz akıntım var acaba adet belirtisi mi hamilelik mi bilemiyorum ya
İnşallah ya siz böyle söyleyince daha da ümitlendimMerhabalar Bence Sağlık ocağına gitmeyin özel bir hastahanede kan verin 2-3 saatte çıkıyor sonuçlar yani yerinizde olsam pazartesiye kadar dayanamazdım:) bu arada benim en büyük hamilelik belirtimdi akıntı . inşllah hamilesinizdir
Adetlerim çok düzenlidir günü gününe olurum. Olursa ilk evetİlk hamileliginiz mi adetleriniz düzenli ise akıntı hamilelik belirtisi olabilir
Ne zamandır düşünüyorsunuz bebişAdetlerim çok düzenlidir günü gününe olurum. Olursa ilk evet
Yeni evlisiniz galiba ben de bir yıldır bekliyorum pozitif haber almak için inşallah o günleri görürüz biz de2 aydır düşünüyoruz yumurtlama günlerini takip ediyorum daha çok erken ama çok istiyorum heyecanım ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?