- 3 Kasım 2022
- 1.089
- 573
- 53
- Konu Sahibi Papatyam000
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence tebrikler hamilesin canımSizce hamile miyim adetim gecikti 29 Eylül'de hasta olmuştum
Evet sanırım geç döllenme olmuş kaç gunde bir regl olursunuzSizce hamile miyim adetim gecikti 29 Eylül'de hasta olmuştum
Evet sanırım geç döllenme olmuş kaç gunde bir regl olursunu
28 günde 1 aslında düzenlidir reglim ama bu ay nedense böyle oldu pazartesi günü hastaneye gitmeyi düşünüyorumEvet sanırım geç döllenme olmuş kaç gunde bir regl olursunuz
Yaaa teşekkür ederim inşallahBence tebrikler hamilesin canım![]()
Hayırlısı sağlıklı Allah nasip edsin ilk hamilelik mi.Yaaa teşekkür ederim inşallah![]()
Erken gebelik testinde bile silik çıkması normal değil geç döllenme olmuş ama korkmayın cok dogal bişi28 günde 1 aslında düzenlidir reglim ama bu ay nedense böyle oldu pazartesi günü hastaneye gitmeyi düşünüyorum
Evet bende öyle düşünüyorum oyuzden emin olamadım akşam üstü test yapmıştım acaba oyuzden olabilir mi diye düşündümErken gebelik testinde bile silik çıkması normal değil geç döllenme olmuş ama korkmayın cok dogal bişi
29 eylülden bu yana 37.gununuz bugun sanırım 28 gunde bir olan biri için 9 gunluk Bi gecikme ama erken test silik ondan diyorum bunu canım.
Geçen sene geç döllenme oldu bende ordan biliyorum 40.gunlerimde erken test baya bi belliydi kaset test silikti28 günde 1 aslında düzenlidir reglim ama bu ay nedense böyle oldu pazartesi günü hastaneye gitmeyi düşünüyorum
Aynen aksam yapmıstım ben de ama farkemtiyo canım beta hcgnin iyi salgılanmıs olması lazm farketmez o zamanlarda aksam veya sabahEvet bende öyle düşünüyorum oyuzden emin olamadım akşam üstü test yapmıştım acaba oyuzden olabilir mi diye düşündüm
Evet hayla emin olamıyorum hamile olduğumaHayırlısı sağlıklı Allah nasip edsin ilk hamilelik mi.
Ne zamandır bekliyorsunuzEvet hayla emin olamıyorum hamile olduğuma![]()
Çay ve suyu bol bol içmistim birşey fark etmiyor diyilmiAynen aksam yapmıstım ben de ama farkemtiyo canım beta hcgnin iyi salgılanmıs olması lazm farketmez o zamanlarda aksam veya sabah
Canım rabbim tamamını erdirsin zaten ummadığın anda oluyorEvet hayla emin olamıyorum hamile olduğuma![]()
Eder , o yüzden sabah yapılması önerilir ama büyük ihtimalle hamilesiniz zaten :)Çay ve suyu bol bol içmistim birşey fark etmiyor diyilmi
Kan testi verdinizmi en garanti olan kan testi çünkü eğer hala vermediyseniz acilde verirseniz 2 saatte falan çıkıyomuşSizce hamile miyim adetim gecikti 29 Eylül'de hasta olmuştum
Allah razı olsun canım yaaa aynnen öyle bu ay ümidimi kesmiştim 1yildir evliyimCanım rabbim tamamını erdirsin zaten ummadığın anda oluyor
Pazartesi günü vermeyi düşünüyorumKan testi verdinizmi en garanti olan kan testi çünkü eğer hala vermediyseniz acilde verirseniz 2 saatte falan çıkıyomuş
Teşekkür ederim inşallahEder , o yüzden sabah yapılması önerilir ama büyük ihtimalle hamilesiniz zaten :)
Sizin yaptığınız erken gebelik testi hangisiyidi acbaÇay ve suyu bol bol içmistim birşey fark etmiyor diyilmi