Hamile miyim

Mavi171717

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2022
3
0
1
31
Arkadaşlar reglm 7 gün gecikti hergün olacakmışım gibi ağrım var dayanamıyorum defalarca idrar testi yaptım negatif bu sabahta yaptım yok midem aşırı bulanıyor 3 gündür sürekli istifra hiç bu kadar gecikme olmazdı belimde ciddi anlamda ağrı var hiç halim yok hamile olabilme ihtimalim varmıdır

Varsa bu kadar gecikmeye çıkardı. Yaşadıklarınız büyük ihtimalle psikolojik. Birkaç gün daha bekleyin gelmezse doktora gidersiniz.

Bir kan testi ver canım bence belki kist olabilir. Kusma genelde 6. haftaya doğru başlıyor aslında bu belirtiler gebelikten olsaydı testte mutlaka çıkardı ben 4 haftalıkken silik çizgi ile öğrendim. Rabbim en kısa zaman istiyorsan meleğini sana bağışlasın

Varsa bu kadar gecikmeye çıkardı. Yaşadıklarınız büyük ihtimalle psikolojik. Birkaç gün daha bekleyin gelmezse doktora gidersiniz.
Geç döllenme olabilir mi diye de düşünmüyor değilim insan düşündükçe daha fazla kötü oluyor sanırım

İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…