Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdrarı çok koymuşsun canım negatif adetin geldimimerhabalar testim bu sekilde cıktı markası artımed. acaba kesin olarak negatif miEki Görüntüle 3158870
dogum kontrol hapı kullanıyorum iliskiden yaklasık 74-75 saat sonra ictim hapı bugün test yaptım ama emin olamadım acaba tekrar yapmama gerek var mıİdrarı çok koymuşsun canım negatif adetin geldimi
Adetin geldi mi geçti mi onu anlayamadim ki belki geç döllenme felandir.dogum kontrol hapı kullanıyorum iliskiden yaklasık 74-75 saat sonra ictim hapı bugün test yaptım ama emin olamadım acaba tekrar yapmama gerek var mı
aslında bi kac gün önce olması lazımdı ama olmadı sanırım ilac kullandıgım icinAdetin geldi mi geçti mi onu anlayamadim ki belki geç döllenme felandir.
iliskideyken kondom yırtıldı ama henüz baslarıydı sadece biraz zevk suyu vardı ve hemen fark edip degistirdik. 74-75 saat sonra mgrocynon kullanmaya basladım bugün iliski sonrası 12. gün test yaptım ama icim rahat etmediAdetin geldi mi geçti mi onu anlayamadim ki belki geç döllenme felandir.
tesekkür ederim .negatif bence
Geç döllenme olamaz o zaman hamile degilsiniliskideyken kondom yırtıldı ama henüz baslarıydı sadece biraz zevk suyu vardı ve hemen fark edip degistirdik. 74-75 saat sonra mgrocynon kullanmaya basladım bugün iliski sonrası 12. gün test yaptım ama icim rahat etmedi
cok tesekkürlerGeç döllenme olamaz o zaman hamile degilsin
peki ben ilacı bitirdigimde adet olursam sonuc kesin negatif mi olmus oluyorGeç döllenme olamaz o zaman hamile degilsin
Şuanda negatifki zatne 12 günde çoktan çıkardıpeki ben ilacı bitirdigimde adet olursam sonuc kesin negatif mi olmus oluyor
idrarı cok koymus olmam sonucu etkiler miŞuanda negatifki zatne 12 günde çoktan çıkardı
peki bu sonucu etkiler miBence test tekrar edilmeli çünkü idrsr fazla gitmiş ve test dağılmış
Adet geçmedi mi daha ? Anlamadım benpeki bu sonucu etkiler mi
iliskideyken kondom yırtıldı ama henüz baslarıydı sadece biraz zevk suyu vardı ve hemen fark edip degistirdik. 74-75 saat sonra mgrocynon kullanmaya basladım bugün iliski sonrası 12. gün test yaptım ama icim rahat etmedi
ve bundan hamile kalma sansım var mıdır
sanırım iliskiden 75 saat sonra dogum kontrol hapına basladıgım icin adet olmadım ama adet günüm gecti bugün iliski sonrası 12. günüm test yaptım ve emin olamadımAdet geçmedi mi daha ? Anlamadım ben
Doğum kontrol hapına adetliyken başlıyoruz ya hani 2. Gün mğ ne onu unuttum şuan . Olayı tam anlamadım ya kusura bakmayın .sanırım iliskiden 75 saat sonra dogum kontrol hapına basladıgım icin adet olmadım ama adet günüm gecti bugün iliski sonrası 12. günüm test yaptım ve emin olamadım
ben öncesinde kullanmadıgım icin iliskiden sonra kullanmaya basladım istenmeyen gebeligin olusmaması icin ve zaten bosalma gibi bi durum yoktu sadece kondom yırtılması oldu ve biraz zevk suyu vardı o yüzden tereddüt ettimDoğum kontrol hapına adetliyken başlıyoruz ya hani 2. Gün mğ ne onu unuttum şuan . Olayı tam anlamadım ya kusura bakmayın .
İlaca yanlış başlamışsınız farkında mısınız şuanben öncesinde kullanmadıgım icin iliskiden sonra kullanmaya basladım istenmeyen gebeligin olusmaması icin ve zaten bosalma gibi bi durum yoktu sadece kondom yırtılması oldu ve biraz zevk suyu vardı o yüzden tereddüt ettim