Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl yani anlayamadımİlaca yanlış başlamışsınız farkında mısınız şuanben öyle başlamak istedim vs nasıl olsun aaaaaaa ben şok
![]()
Neyi anlayamadınız ki ? Hangi doğum kontrol ilacını kullanıyorsunuz ? Prospektüs okudunuz mu nasıl kullanılacağını biliyor musunuz?nasıl yani anlayamadım
mgrocynon kullanıyorum. adetim bittikten 13. gün sonra iliskiye girdim ve kondom yırtılması oldu sonrasında istenmeyen gebelik olusmaması icin dogum kontrol ilacına basladımNeyi anlayamadınız ki ? Hangi doğum kontrol ilacını kullanıyorsunuz ? Prospektüs okudunuz mu nasıl kullanılacağını biliyor musunuz?
Acil bir doktora gidin siz . O ilaca yanlış başlamışsınız adet düzeniniz bozulmuş şuan ve herşey olabilir belki hamilesinizdir bilememmgrocynon kullanıyorum. adetim bittikten 13. gün sonra iliskiye girdim ve kondom yırtılması oldu sonrasında istenmeyen gebelik olusmaması icin dogum kontrol ilacına basladım
sizce böyle bi durumda zevk suyuyla hamile kalma sansı var mıdır ve ilac testin sonucunu etkilemis midirAcil bir doktora gidin siz . O ilaca yanlış başlamışsınız adet düzeniniz bozulmuş şuan ve herşey olabilir belki hamilesinizdir bilemem
İlacın koruma özelliği şuan yok yanlış başladınız . Neden böyle saçma bir şey yaptınız anlamadım . Şuan heeşry olabilir belki hamilesiniz bilemiyorum . Yaptığınız test te zaten garipsizce böyle bi durumda zevk suyuyla hamile kalma sansı var mıdır ve ilac testin sonucunu etkilemis midir
peki tekrar bi test yapsam yarın dogru sonuc cıkar mıİlacın koruma özelliği şuan yok yanlış başladınız . Neden böyle saçma bir şey yaptınız anlamadım . Şuan heeşry olabilir belki hamilesiniz bilemiyorum . Yaptığınız test te zaten garip
Çıkar sanırım ama gidip bir kan verin doktora durumu anlatınpeki tekrar bi test yapsam yarın dogru sonuc cıkar mı
Dogum kontrol haplari ilişkiden sonra icildiğinde gebeliği önlemez. Bilinçsiz kullanmayin onunda bi kullanım şekli dozu var.. idrarı cok akıtmışsın sanırım ama yinede olsa cikardi bi cizgi negatif görünüyor.merhabalar testim bu sekilde cıktı markası artımed. acaba kesin olarak negatif miEki Görüntüle 3158870