En son 10 Ekim'de adet oldum. Adet döngüm 32-33 gün. Genelde 7 gün sürer. Bu ay 12 Kasım'da adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım. 19 Kasım'da test yaptım ama negatif çıktı. Bebek planımız olmadığı için sasirmadim ama adet olmayınca da kafam karışıyor. 2 gündür adet olacak gibi kasık agrilarim var. 3 aylık evliyim. Sadece geri çekilme yontemini uyguluyoruz. Hamile olma ihtimalim var mı?
En son 10 Ekim'de adet oldum. Adet döngüm 32-33 gün. Genelde 7 gün sürer. Bu ay 12 Kasım'da adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım. 19 Kasım'da test yaptım ama negatif çıktı. Bebek planımız olmadığı için sasirmadim ama adet olmayınca da kafam karışıyor. 2 gündür adet olacak gibi kasık agrilarim var. 3 aylık evliyim. Sadece geri çekilme yontemini uyguluyoruz. Hamile olma ihtimalim var mı?
Öncelikle çok fazla düşünüp etkilemeyin.
Bebek planı yoksa korunmanız gerekmekte, geri çekilme ile korunma olmaz.
Kan verip emin olabilirsiniz sonuçtan, platformda gördüğüm kadarıyla bu ay genel olarak herkes gecikme ve bir düzensizlik yaşamış mevsimsel olabilir.
Öncelikle çok fazla düşünüp etkilemeyin.
Bebek planı yoksa korunmanız gerekmekte, geri çekilme ile korunma olmaz.
Kan verip emin olabilirsiniz sonuçtan, platformda gördüğüm kadarıyla bu ay genel olarak herkes gecikme ve bir düzensizlik yaşamış mevsimsel olabilir.
Herkes için hayırlısı olsun, ben de 5 Ekim'de adet oldum ve hala olmadım ilk adet gunumden itibaren doğum kontrol kullandım,o bitince de mantar için antibiyotik kullandım, idrar testim negatif çıktı. Hamile olma ihtimalim var mı sizce?
Merhaba sonuc ne oldu, hamile miydiniz yoksa adet mi oldunuz acaba. Ben de tam olarak sizinle aynı durumdayım. Geri çekilme yöntemini kullanıyordum biz de ve bugün 9 gün gecikti adetim. 2 idrar testi 1 kan testi negatif. Sizin sonucunuz ne acaba. Cevaplarsanız çok sevinirim. Biz de dusunmuyorduk cocuk çünkü