Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım pozitif görünüyorKızlar bakar mısınız hamile miyim? Reglime 4 gün var böyle silik çıktı 3-4 dakika içerisinde soldaki biraz beklemiş hali sağdaki ilk hali
Canım pozitif görünüyorAma bazen bu tarz testler yanıltıyor kaset test ile tekrarlamani tavsiye ederim
Bilmiyorum daha önce de bu testten yapmıştım hiç böyle silik çizgi çıkmamıştıCanım pozitif görünüyorAma bazen bu tarz testler yanıltıyor kaset test ile tekrarlamani tavsiye ederim
İnşallah vardır bebiş canımBilmiyorum daha önce de bu testten yapmıştım hiç böyle silik çizgi çıkmamıştı
İnşallah ya yarın sabah test yapıcam tekrardan yine aynı çıkarsa kan vermeyi düşünüyorumİnşallah vardır bebiş canım![]()
Canim kanaman olmadığı sürece bu kadar erken kan vermeni tavsiye etmem sürekli kan alacaklar iki günde bir adetin geçmesini bekle bence. Mesela benim şuan o köyü çizgiyle aynı koyulukta ama haftaya gidicem adetim bir gün gecikti çünküİnşallah ya yarın sabah test yapıcam tekrardan yine aynı çıkarsa kan vermeyi düşünüyorum
Duramadım verdim kanıCanim kanaman olmadığı sürece bu kadar erken kan vermeni tavsiye etmem sürekli kan alacaklar iki günde bir adetin geçmesini bekle bence. Mesela benim şuan o köyü çizgiyle aynı koyulukta ama haftaya gidicem adetim bir gün gecikti çünkü![]()
Ay canım benim tebrik ederim inşallah sağlıkla ilerlesin rabbim kucağınıza almayı nasip etsinDuramadım verdim kanı![]()
Amin canım daha erken biliyorum ama sabredemedim inşallah sende alırsın kucağına Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasınAy canım benim tebrik ederim inşallah sağlıkla ilerlesin rabbim kucağınıza almayı nasip etsin![]()
Amin canım daha erken biliyorum ama sabredemedim inşallah sende alırsın kucağına Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Olsun canım benimAmin canım daha erken biliyorum ama sabredemedim inşallah sende alırsın kucağına Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın