Hamile miyim ?

Poniss

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2022
13
0
6
Kızlar bakar mısınız hamile miyim? Reglime 4 gün var böyle silik çıktı 3-4 dakika içerisinde soldaki biraz beklemiş hali sağdaki ilk hali

Eklentiler

• image.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 47
  • 7E758FBC-01BE-4EE6-97EC-37B67C497474.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 51
Canım pozitif görünüyor Ama bazen bu tarz testler yanıltıyor kaset test ile tekrarlamani tavsiye ederim
Canım pozitif görünüyor Ama bazen bu tarz testler yanıltıyor kaset test ile tekrarlamani tavsiye ederim
Bilmiyorum daha önce de bu testten yapmıştım hiç böyle silik çizgi çıkmamıştı

İnşallah ya yarın sabah test yapıcam tekrardan yine aynı çıkarsa kan vermeyi düşünüyorum
Canim kanaman olmadığı sürece bu kadar erken kan vermeni tavsiye etmem sürekli kan alacaklar iki günde bir adetin geçmesini bekle bence. Mesela benim şuan o köyü çizgiyle aynı koyulukta ama haftaya gidicem adetim bir gün gecikti çünkü

Duramadım verdim kanı

Eklentiler

• 21B7B643-4738-4DDB-991F-D61F1F4D3CDD.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 39
Amin canım daha erken biliyorum ama sabredemedim inşallah sende alırsın kucağına Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Amin canım daha erken biliyorum ama sabredemedim inşallah sende alırsın kucağına Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Olsun canım benim haftaya regl de gecikmiş olur doktora o zamana gitmiş olursun zaten. Amin canım benim Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…