Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy tebrik ederim kan testi verin bence hemen
Var mı dersenizAyyy tebrik ederim kan testi verin bence hemen
Evet hamilelik varVar mı derseniz
Yaa sağolun hemen gidicemHayırlı olsun hamilesin git kan ver netlestir hamileliğini![]()
Hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm sonucu vizede söylemeyi unutmaYaa sağolun hemen gidicem
Kan testi verdim beta 5600 çıktı yarın doktora gitçem inşallah sağlıklı gebelik olurHayırlı haberlerini bekliyoruz cnm sonucu vizede söylemeyi unutma![]()
Kan testi verdim beta 5600 çıktı yarın doktora gitçem inşallah sağlıklı gebelik olur
Hayirli olsun Allah'ım kucagina almayı nasip etsin inşallahKan testi verdim beta 5600 çıktı yarın doktora gitçem inşallah sağlıklı gebelik olur
Çok teşekkür ederimHayirli olsun Allah'ım kucagina almayı nasip etsin inşallah![]()
Bir buçuk aylık bebeğin cnm gidince doktora hem keseyi hemde bebeği kalp atışınids duyabbilirsinÇok teşekkür ederimbiraz fazla yüksek değil mi bilginiz var mı acaba
İnşallah bugün gidicem sağlıklıdır inşallah teşekkür ederimBeta gayet iyi
Gittik bugün sadece kese vardı 10 gün sonra kalp atışı işin gel dedi inşallah sağlıklı olurBir buçuk aylık bebeğin cnm gidince doktora hem keseyi hemde bebeği kalp atışınids duyabbilirsin