Hamile miyim

Selena 12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2022
922
272
53
26
Kızlar ben yeni üye oldum adetlerim düzensiz 32 39 günde bir gelir bu günde 35 gün oldu acaba belirti göstermeyip hamile kalanlar var mı son adet tarihim sekiz Aralik her an adet olucakmisim gibi geliyor acaba hamile miyim

Kızlar ben yeni üye oldum adetlerim düzensiz 32 39 günde bir gelir bu günde 35 gün oldu acaba belirti göstermeyip hamile kalanlar var mı son adet tarihim sekiz Aralik her an adet olucakmisim gibi geliyor acaba hamile miyim
Valla ne desek boş şimdi. Ovülasyon testi ile yumurta takibi yapıp değerlendirdiyseniz ve biliyorsanız tabii ihtimal daha yüksek. Ama biz bilemeyiz onu. Hamile olabilirsiniz de olmayabilirsiniz de 🤷🏻

Bilmiyorum üzerinden geciyo ama hiç bir belirtim yok testlerimi aldım ama gebelik belirtisi görene kadar bı test yapmayı düşünmüyorum sadece akıntım var inşallah gebeyimdir

Hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim belirtileriniz neydi kac gun gecikti bana biraz bilgi verir misiniz bende henüz olmadım belimde ağrı var gelip gidiyor kasiklarimda batma oluyor akıntım da biraz olmaya başladı 2 günüm geçti

Aynı belirtiler bendede var hala belimde ağrı var dün aşırı karın ağrım vardi adet olucam sandım olmayınca bı test yaptım on dört gün gecikti inşallah sende hamilesindir canım,🥰🥰🙏

Back
X