- Emoji Skoru
- 4
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi sahmeeraan
-
Yok hayır, hatta üniversite dönemimde regl gecikmesi için gitmiştim, gayet sağlıklısın stres demişti. Bu gidişimde de ultrasondan baktı iyice sadece o ilacı verdi olmazsan gel, olursan da ikinci günü gelip hormon testi verirsin dediDaha önce tanısı konmuş bir hastalığınız var mı pcos gibi
Yani şöyle tarihlerimiz tutuyor ben de o zamanda gebe kaldım. Hamile olsaydınız illaki ultrasonda çıkardı biz keseyi gördük bu hafta. Bazen yılda 1 kere kadınlarda böyle gecikmeler normal ilaç vs kullanıysanız. Mesela ben geçen yıl Zona oldum ilaç adetimi 15 gün geciktirdi.Yok hayır, hatta üniversite dönemimde regl gecikmesi için gitmiştim, gayet sağlıklısın stres demişti. Bu gidişimde de ultrasondan baktı iyice sadece o ilacı verdi olmazsan gel, olursan da ikinci günü gelip hormon testi verirsin dedi
Hiç ilaç kullanmadım, belki stres sebeplidirYani şöyle tarihlerimiz tutuyor ben de o zamanda gebe kaldım. Hamile olsaydınız illaki ultrasonda çıkardı biz keseyi gördük bu hafta. Bazen yılda 1 kere kadınlarda böyle gecikmeler normal ilaç vs kullanıysanız. Mesela ben geçen yıl Zona oldum ilaç adetimi 15 gün geciktirdi.
İnsan kendini çok sıkıyor gebelikte yoksa adet olamadım diye. Bilirim. Aman sağlık olsun bir sorun olmasın da hepsinin üstesinden geliniyor. Kendinizi rahatlatın biraz bir de sanırım Kegel egzersizleriydi adı sökülmeyi sağlayan onu deneyin.Hiç ilaç kullanmadım, belki stres sebeplidirkan falan da istemedi çünkü, gebelik belirtisi olsa irdelerdi doktor da tahminimce, 23üne kadar bekleyeceğim bakalım, regl olmazsam yine o zaman süreci görmüş olurum regl olmamak ne kötü bir şeymiş
Çok haklısınız, bir de çocuk olsun çok istiyoruz ki denemek için de çok başındayız farkındayım, sadece insan merak ediyor ve korkuyor... Ah çok sağ olun araştırayımİnsan kendini çok sıkıyor gebelikte yoksa adet olamadım diye. Bilirim. Aman sağlık olsun bir sorun olmasın da hepsinin üstesinden geliniyor. Kendinizi rahatlatın biraz bir de sanırım Kegel egzersizleriydi adı sökülmeyi sağlayan onu deneyin.
Test bozuk olabilir elinizde varsa yarın sabah ilk idrarla yapın daha iyi sonuç alırsınızArkadaşlar adet günümden 4 gün gecikti test yaptım beyaz çizgi oldu ilk defa ne anlama geliyor acaba yorum yapar mısınız ?