Hamile miyim

liyaliya_

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Mart 2023
157
22
18
Adetim gecikti. Ara ara açık kahverengi akıntım oluyor. Kasıklarımda mide üşütmesine benzer sancılar var. Meme ucunda ağrı var sizce hamile miyim. henüz teste hazır değilim

Regl zamanın geldiyse başlangıcıda olabilir kahverengi akıntı ne zamandır var ?

Kanamanın bittikten 2 3 gün sonra bş test yapın isterseniz netleşir

Regl günümden bir kaç gün önce başladı 2-3 gün çok nadir açık kahve akıntı gördüm sonra kesildi. En son 29 ocakta regl olmuştum
Ben de 30 ocakta olmuştum en son, söylediğiniz belirtiler bende de var erken gebelik testinde çift çizgi gördüm ama sonra test dağıldı. Daha sonra strip ve kaset test yaptım ne yazık ki negatif çıktı. Yarın doktora gideceğim göğüslerde ve karında acayip şişlik ve dokununca ağrı var. İlk kez böyle bi şey yaşıyorum normalde günü gününe adet olurum ama 7 gün gecikti bu ay. Depremden dolayı çok üzüldüm çok stres oldum acaba ondan mı oldu diye düşünüyorum

Ben de 30 ocakta olmuştum en son, söylediğiniz belirtiler bende de var erken gebelik testinde çift çizgi gördüm ama sonra test dağıldı. Daha sonra strip ve kaset test yaptım ne yazık ki negatif çıktı. Yarın doktora gideceğim göğüslerde ve karında acayip şişlik ve dokununca ağrı var. İlk kez böyle bi şey yaşıyorum normalde günü gününe adet olurum ama 7 gün gecikti bu ay. Depremden dolayı çok üzüldüm çok stres oldum acaba ondan mı oldu diye düşünüyorum
Benimde öyle şu an ama regl belirtilerini tam anlamıyla yaşamıyorum biraz farkli belirtiler var göğüs ucunda ağrı var sadece kasıklarımda sürekli devam etmeyen mide üşütmesine benzer sancılar oluyo ve açık kahve akıntı gördüm ara ara. Bebiş istiyor isen inşaallah hamilesindir ☺️ kan testi yapmayı düşünüyor musun ?

Benimde öyle şu an ama regl belirtilerini tam anlamıyla yaşamıyorum biraz farkli belirtiler var göğüs ucunda ağrı var sadece kasıklarımda sürekli devam etmeyen mide üşütmesine benzer sancılar oluyo ve açık kahve akıntı gördüm ara ara. Bebiş istiyor isen inşaallah hamilesindir ☺️ kan testi yapmayı düşünüyor musun ?
Bugün randevum vardı gittim de yokmuş maalesef, geçen sene Mayıs ayında düşük yapmıştım o zaman da istiyordum hâlâ istiyorum. Bir de herkes bebek soruyor artık öyle bunaldım ki. Sanırım stres, üzüntü bi de üstüne depremin üzüntüsü böyle oldu

Back
X