Hamile miyim???

Enidemm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2022
512
66
28
28
Hanımlar fikre ihtiyacım var:)
Biz eşimle geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz ve adetime 8 gün var. Ama tuhaf bişey oldu. Normalde ben kiraz çiçeği kolonyasını çok severim. Ama dün kız kardeşim odaya gidip kolonyası eline sıkıp içeri bi geldi. Ben çok rahatsız oldum kokusundan midem felan bulandı. Ne düşüneceğimi de bilmiyorum. Hamile olabilir miyim ya tecrübeli bilgili arkadaşlar yardımcı olup yönlendirirseniz sevinirim

Öncelikle geri çekilme yöntemi diye bir korunma yoktur adetinize daha var biraz bekleyip test yapabilirsiniz ya da direkt kanda verebilirsiniz

Geri çekime yöntemi korunma değildir diyen üyeye katılarak sadece bir kolonyadan bunun anlaşılacağını düşünmüyorum. Daha belirti için bence çok erken
Evet ben de böyle düşündüm ama ben bir düşük yaşadım daha önce ve yine ilk belirti ve en erken belirti kokuydu ama onda başka belirtilerde vardı da tabii ama yine böyle olunca acaba mı dedim eğer varsa diğeri gibi bunu da kaybetmiyim erken öğrenip doktorla iletişime geçmek istiyorum yani ben istiyorum ama eşim istemiyor bu yüzden bu yöntemi kullanıyoruz ama korunma yöntemi değildirden kastınız ne onu anlamadım

Öncelikle geri çekilme yöntemi diye bir korunma yoktur adetinize daha var biraz bekleyip test yapabilirsiniz ya da direkt kanda verebilirsiniz
Ben geçen ay 10 gün gecikme yaşadım ama bişey çıkmadı böyle olunca baya hayal kırıklığı yaşadım bu yüzden en az adet gününe kadar bekliyim dedim ya bir de ben bir kullanıcının adetine 10 gün kala öğrendiğini akışı da okumuştum. Bu yüzden kafam karıştı

Öncelikle geçmiş olsun rabbim inşallah bir daha yaşatmaz. Geri çekilme sizi korumaz eşiniz boşalmadan önce salgıladığı zevk suyunun içinde de sperm vardır ayrıca geri çekilirkende damla akması olabilir yani sizi bir seyden korumaz bende gebeliğimi adetime 6 gün varken öğrendim ama benim aşırı belirtilerim vardı

Belirtileriniz nelerdi acaba? İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız:)

Belirtileriniz nelerdi acaba? İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız:)
Amin inşallah adetime altı gün varken bir akşam hiçbir şey yokken otururken belime bir ağrı girdi ve yarım saat sürdü cok ağrıdı o esnada vajinama bıçak saplanıyormuş gibi iki üç kere sancı oldu ertesi gün bel ağrım cok daha fazla arttı kasıklarımda sancı arttı göğüs hassasiyetimde vardı

Anladım canım:) bakalım benim ne olacak kesin bir belirti görmeden test yapmam da büyük ihtimalle

Bür gelişme var mı

Bür gelişme var mı
midem bulandı dün çok fena, saat 5 civarıydı kusucam da çok korktum orucum bozulacak diye. Bunun dışında dün biraz göğsüm ağrıdı ama bu sabah bir ağrı yok bu kadar:) regl gününe kadar beklerim büyük ihtimalle. Anca lekelenme felan görürsem erken test yaparım. Sizde lekelenme olmuş muydu?

Hayır bende hiç lekelenme kanama vs olmadı kaç gün kaldı reglinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…