Hamile miyim

badearslan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2023
5
0
1
21
52 gündür reglim gecikiyor bügün beta hcg testi yaptırdım sonuç 1,20 çıktı gebelik var mıdır

Ertesi gün hapı kullanmıştım onunda etkisi olur mu evet kistim vardı ama daha öncesinde hiç bu kadar gecikme olmamıştı
27 Martta sevgilimle birlikte olduk. İçime boşaldı. İlişkide 1-2 saat sonra Ertes 72 ertesi gün hapı aldım. 9 Nisanda Regli olmam gerekirken hala olamadım. Kasıklarımda ve yumurtularımda 1 haftadır ağrı var göğüslerimde şiş hamilemiyimdir çok tedirginim lütfen başına gelen varsa beni bir aydınlatır mı

27 Martta sevgilimle birlikte olduk. İçime boşaldı. İlişkide 1-2 saat sonra Ertes 72 ertesi gün hapı aldım. 9 Nisanda Regli olmam gerekirken hala olamadım. Kasıklarımda ve yumurtularımda 1 haftadır ağrı var göğüslerimde şiş hamilemiyimdir çok tedirginim lütfen başına gelen varsa beni bir aydınlatır mı
Ertesi gün hapları çok fazla adet düzensizliği yapıyor bu yüzdendir büyük ihtimalle ertesi gün hapı kullandıktan sonra %1-2 hamile kalma oranı var kendini stres yapma stres yüzünden de gecikme yaşıyor olabilirsin gebelik testi alıp yapabilirsin

Back
X