Merhaba adetim normalde her ay 28 günde bir duzenlidr. Bu ay kistim vardi ,adetimin bittikten Bi hafta sonra tekrar kanamam oldu kistim erimis, 5 gün sürdü. Şimdi normal adet tarihime göre 5 gün geciktim ,hamile olma ihtimalim var mı geç döllenme olduğu için mi çıkmadı testte acaba yoksa ara kanama olduğu için yeni bi adet döngüsü mu oluşacak. Cvp verirseniz sevinirim
Bugün gecikmenin 6. Günü, belim agriyo ,dünde karnım agriyodu. Şimdi demin yaptım testi aticam Bi bakar misnz sanki ben gölge gbi bisi goruyorm emin deilm görmek istedgm içn gozlerm beni kandiriyo da olabilir
Sizin adet gecikeli kaçıncı gününüz, benim testimde gölgeyi gördünüz mü tek ben mi goruyorm acabaacilde kan almıyorlar önceliğimiz acil vakalar deyip geri yolluyorlar ne yazikki adet olmazsam kanı bayram bitişi verixem insallah
Merhaba adetim normalde her ay 28 günde bir duzenlidr. Bu ay kistim vardi ,adetimin bittikten Bi hafta sonra tekrar kanamam oldu kistim erimis, 5 gün sürdü. Şimdi normal adet tarihime göre 5 gün geciktim ,hamile olma ihtimalim var mı geç döllenme olduğu için mi çıkmadı testte acaba yoksa ara kanama olduğu için yeni bi adet döngüsü mu oluşacak. Cvp verirseniz sevinirim
Baktım idrar testi vermişsiniz o geç sonuç verir kan testi vermeniz lazım. Biz bilemeyiz hamile misiniz değil misiniz. Hamile de olabilirsiniz olmayadabilirsiniz