Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çizgi yok ki5 mayısta 5 haftalık düşük yaşadım bugünde şüphelenip tekrar test yaptım çok ince silik çizgi çıktı hamilelik var mıdır tekrar kan vermeyede korkuyorum
Canım çizgi yok ki
Hayır olmamıştım bugünde 2 gündür geçmeyen baş ağrısı olunca şüphelendim bekleyip tekrar yapıcam emin olamadım daİkinci görselde çok çok silik gördüm ama takip etmek gerek.
Regl olmuş muydunuz düşük sonrası?
Düşükten 1 hafta sonra sıfırlanmıştı değerim tekrar düşük olur diyede korkuyorum kan vermeyeHayır hayali bir çizgi var ben görüyorum ama düşükten sonra beta değeriniz sıfırlandı mı hiç test yaptırdınız mı belki o da çıkıyor olabilir bence birkaç gün sonra tekrar kaset test yapın çizgi koyulaşıyor mu ona göre ilerleyin veya direkt kan verin
Bence yarın sabah ilk idrarla deneyin tekrar. Bir de erken gebelik testiyse çok güvenmeyin. Normal kaset testler daha doğru sonuç veriyor.Hayır olmamıştım bugünde 2 gündür geçmeyen baş ağrısı olunca şüphelendim bekleyip tekrar yapıcam emin olamadım da
5 TL'lik tersten yapsana Bi o daha kesin çıkarıyor![]()
Teşekkür ederimBence yarın sabah ilk idrarla deneyin tekrar. Bir de erken gebelik testiyse çok güvenmeyin. Normal kaset testler daha doğru sonuç veriyor.
Ben reglime 3 gün kala kaset testte çoook silik görmeye başlamıştım. 3 gün boyunca takip edip koyulaştığından emin olunca doktora gitmiştim. Tavsiye ederim.
Allah gönlünüze göre versin :)
Teşekkür ederim :)Bence yarın sabah ilk idrarla deneyin tekrar. Bir de erken gebelik testiyse çok güvenmeyin. Normal kaset testler daha doğru sonuç veriyor.
Ben reglime 3 gün kala kaset testte çoook silik görmeye başlamıştım. 3 gün boyunca takip edip koyulaştığından emin olunca doktora gitmiştim. Tavsiye ederim.
Allah gönlünüze göre versin :)