Hamile miyim

Fairy3135

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2021
9
0
6
25
5 mayısta 5 haftalık düşük yaşadım bugünde şüphelenip tekrar test yaptım çok ince silik çizgi çıktı hamilelik var mıdır tekrar kan vermeyede korkuyorum

Eklentiler

• IMG_20230603_113738.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20230603_122838.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 44
Hayır hayali bir çizgi var ben görüyorum ama düşükten sonra beta değeriniz sıfırlandı mı hiç test yaptırdınız mı belki o da çıkıyor olabilir bence birkaç gün sonra tekrar kaset test yapın çizgi koyulaşıyor mu ona göre ilerleyin veya direkt kan verin

Düşükten 1 hafta sonra sıfırlanmıştı değerim tekrar düşük olur diyede korkuyorum kan vermeye

Hayır olmamıştım bugünde 2 gündür geçmeyen baş ağrısı olunca şüphelendim bekleyip tekrar yapıcam emin olamadım da
Bence yarın sabah ilk idrarla deneyin tekrar. Bir de erken gebelik testiyse çok güvenmeyin. Normal kaset testler daha doğru sonuç veriyor.
Ben reglime 3 gün kala kaset testte çoook silik görmeye başlamıştım. 3 gün boyunca takip edip koyulaştığından emin olunca doktora gitmiştim. Tavsiye ederim.
Allah gönlünüze göre versin :)

5 TL'lik tersten yapsana Bi o daha kesin çıkarıyor

Teşekkür ederim
Teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…