Hamile miyim ?

lanjale

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2022
54
13
8
Kızlaaaar bugün adet olmam gerekiyor normalde sabah uyandım ilk idrarla test yaptım çift çizgi çıktı hemen inananamadım eşime söyledim kan testi vermeye gidecektik ama hafta sonu olduğu için gidemedik sonra eczaneden güvenilir başka bir test aldık yaptım yine çift çizgi çıktı hemen. Ama karnım da hafif hafif adet olacakmışsım gibi ağrılar oluyor hamile miyin değil miyim bilmiyorum hamile değilsem neden çift çizgi çıksın. Hamile olup adet ağrısı gibi ağrı çeken var mı lütfen yardımcı olun.
E438D125-AD5D-4007-857C-26173E786E9F.webp

😂😂😂böyle yazılar beni mutlu ediyor .. Gebesin canım … benimde adet ağrılarım vardı öğrendiğim zaman ve halada oluyor 6 haftalık gebeyim içini ferah tut bekle inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder

Kızlaaaar bugün adet olmam gerekiyor normalde sabah uyandım ilk idrarla test yaptım çift çizgi çıktı hemen inananamadım eşime söyledim kan testi vermeye gidecektik ama hafta sonu olduğu için gidemedik sonra eczaneden güvenilir başka bir test aldık yaptım yine çift çizgi çıktı hemen. Ama karnım da hafif hafif adet olacakmışsım gibi ağrılar oluyor hamile miyin değil miyim bilmiyorum hamile değilsem neden çift çizgi çıksın. Hamile olup adet ağrısı gibi ağrı çeken var mı lütfen yardımcı olun.Eki Görüntüle 3262905
Kuzum gayete belli hamilesin🥰

Gözün aydın hamilesin hemen kan vermeye git🤭

😂😂😂böyle yazılar beni mutlu ediyor .. Gebesin canım … benimde adet ağrılarım vardı öğrendiğim zaman ve halada oluyor 6 haftalık gebeyim içini ferah tut bekle inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder
Ayy çok mutlu oldum yaa bu siteye hamile olduğumuda yazacak mıydımmm size de hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah

Back
X