Hamile miyim ?

Madamu

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2019
3.069
3.475
133
Merhabalar herkese.Dün bugün böyle bir konu açacağım aklımın ucundan geçmezdi.Birkaç gündür mide bulantısı hissetmem üzerine bugün iki adet farklı marka hamilelik testi yaptım.Çift çizgi çıktı ikisi de.Yarın doktora gideceğim hemen.Hamile miyim gerçekten acaba şoktayım

Ayy tebrikler s
sağlıkla ilerleyip gelir umarımm kan testi sonucunuzu da paylaşır mısınız merak ettim

Ayy tebrikler s

sağlıkla ilerleyip gelir umarımm kan testi sonucunuzu da paylaşır mısınız merak ettim
Yarın paylaşacağım inşallah.Sabah direkt gideceğim.sağlıkla kucağımıza alırız tüm anne adayları insallah

Testinizi görmedik ama çizgi varsa hamilesinizdir kan verin hayırlı olsun

Testinizi görmedik ama çizgi varsa hamilesinizdir kan verin hayırlı olsun
İki farklı markadan test yaptım.Biri çift çizgi çıkınca gidip bir tane daha aldık o da çift çizgi çıktı.Yine de yarın gidip tahlil vereceğim bilemedim

İki farklı markadan test yaptım.Biri çift çizgi çıkınca gidip bir tane daha aldık o da çift çizgi çıktı.Yine de yarın gidip tahlil vereceğim bilemedim
Büyük ihtimalle hamilesin iki güne bir takip et umarım düzenli artış olur hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…