Hamile miyim

kubokub

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2022
34
14
8
30
Arkadaşlar çok heyecanlandım acil yorumlar mısınız daha adetime 1 hafta var ama sanki çizgi görüyorum yoksa çok istediğim için boşuna mı heyecan yaptim sizce hamile miyim ilk kez yapiyorum testi. Güncelleme : Hemen gidip erken gebelik testi aldim ancak onda bir şey çıkmadı

Eklentiler

• 20230626_121733.webp
    20230626_121733.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 83
  • 20230626_143005.webp
    20230626_143005.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme:
Var gibi bence ama sabredin bekleyin derim en azından adet tarihine kadar. Bu sefer kan değeri düzgün yükselecek mi stresi oluyor. Hakkınızda hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Var gibi bence ama sabredin bekleyin derim en azından adet tarihine kadar. Bu sefer kan değeri düzgün yükselecek mi stresi oluyor. Hakkınızda hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Yarin kan vermeye gitsem acaba çok mu erken olur

Aminnn teşekkür ederim❤️❤️

Arkadaşlar çok heyecanlandım acil yorumlar mısınız daha adetime 1 hafta var ama sanki çizgi görüyorum yoksa çok istediğim için boşuna mı heyecan yaptim sizce hamile miyim ilk kez yapiyorum testi
Çizgi var gibi kan verirsen çok düşük bir betayla öğrenirsin gibi canım iki güne bir kan verip takip et

Bence hamilesin erken gebelik testleri çok yanıltıcı olabiliyor çünkü. Bende test yaptım erken gebelik testinde hafif silik çizgi çıktı sonra ertesi gün yine denedim ama bu kez yoktu bekleyeyim dedim sonra tekrar yaptım 3 gün sonra hem normal test hem erken gebelik silik çıktı çok kafam karıştı anlamak zor adetinizi beklemek en doğrusu galiba.

Back
X