1 Temmuz da dışa boşalma şeklinde bir ilişkim oldu 3 Temmuz da regl oldum 3 4 gün sürdü bitti şuan ayın 11 i fakat benim göğüslerim sızlıyor, çok sık lavaboya gidiyorum, cildim 3 4 gündür aşırı bozuldu ve bu kısa sürede 3 kilo almışım sizce hamile olma ihtimalim var mı ?
1 Temmuz da dışa boşalma şeklinde bir ilişkim oldu 3 Temmuz da regl oldum 3 4 gün sürdü bitti şuan ayın 11 i fakat benim göğüslerim sızlıyor, çok sık lavaboya gidiyorum, cildim 3 4 gündür aşırı bozuldu ve bu kısa sürede 3 kilo almışım sizce hamile olma ihtimalim var mı ?
Benim hamileliği anlamamda en önemli belirtim sık idrara çıkmaktı ama senin hamile olduğunu düşünmüyorm zaten adete yakın yumurtlama dönemi dışında ilişkin olmuş ki adet de görmüşsn üç kilo zaten öyle hemen alınmıyor hamilelikte bile saydığın belirtiler psikolojiktir ya da bu ay erken yumurtlayacaksın sık idrar da hafif enfeksiyon olabilir hamile olduğunu sanmıyorum
İçeri boşalma olmadıysa, yani sperm içeri gitmediyse bu çocuk nasıl olacak? Yumurta telepati yoluyla mı spermle buluşacak? Ayrıca adet olmuşsunuz bu konuyu tekrar sormuştunuz tamamen psikolojik.
İçeri boşalma olmadıysa, yani sperm içeri gitmediyse bu çocuk nasıl olacak? Yumurta telepati yoluyla mı spermle buluşacak? Ayrıca adet olmuşsunuz bu konuyu tekrar sormuştunuz tamamen psikolojik.
İlk defa sordum fakat siz isterseniz basıl hamile kalındığını ve istisnalarını araştırıp ona göre böyle bir yorum yapın sperm sadece boşalma esnasında gelmez ayrıca bilgi edinmek için soruyorum sizden tepki görmek için değil.
Zannetmiyorum canım reglda olmuşsun sık sık idrara çıkmak üşüttün mü acba ve göğüs sızlamasi flan yumurtan çatlamış da olabilir genelikle öyle belirtiler olur hamile kalmak için ovulasyon testlerini kullanip degerlendir canım belki tutar hamile kalırsın