HAMİLE miyim ?

melisnyr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2023
13
3
1
Geçen ay ayın 15-20 arası adet oldum.cinsel ilişki sırasında az kan geldi. Ben adet olduğumu zannettim ama adet olmadım ve tam bugün 7 gün geçti. Gecikme oluyordu ama en geç 2 gün sonra oluyordum. İlk testim ufak silik çizgi ile pozitif çıktı sanırım ikinci aldığım test negatif çıktı ama testlerin markaları farklı biri normal biri de ondan bir tık iyi bir marka emin olmadım. Böyle sizce hamilemiyim ?

Eklentiler

• FFF709C9-14F8-48B9-A056-9E190A888C8E.webp
    FFF709C9-14F8-48B9-A056-9E190A888C8E.webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 267
  • IMG_3975.webp
    IMG_3975.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 395
Geçen ay ayın 15-20 arası adet oldum.cinsel ilişki sırasında az kan geldi. Ben adet olduğumu zannettim ama adet olmadım ve tam bugün 7 gün geçti. Gecikme oluyordu ama en geç 2 gün sonra oluyordum. İlk testim ufak silik çizgi ile pozitif çıktı sanırım ikinci aldığım test negatif çıktı ama testlerin markaları farklı biri normal biri de ondan bir tık iyi bir marka emin olmadım. Böyle sizce hamilemiyim ?
İlk teste gore gebelik var. Erken gebelik testi sanirim. Yanilma payi olabiliyor. Sabah ilk idrarla tekrarlayin. Veya gecikme baya olmus kan verin.

İlk teste gore gebelik var. Erken gebelik testi sanirim. Yanilma payi olabiliyor. Sabah ilk idrarla tekrarlayin. Veya gecikme baya olmus kan verin.
Evet ilk test öyle idi erken gebelik testi. Sevgilimle konuştum 1 gün daha bekle yarın test yapalım dedi. Diğer test de erken gebelik hızlı sonuç testi duruma göre pazartesi hastaneye gidicez. Tek şaşırdığım şey hamilelik belirtisi yok sadece adet olmadım bir olursa ilk hamileliğim olucak endişeliyim

Sevgilim bir gün daha bekleyelim dedi yarın hızlı sonuç erken gebelik testi yapıcam duruma göre pzartesi kan testi vereceğim

Evet ilk test öyle idi erken gebelik testi. Sevgilimle konuştum 1 gün daha bekle yarın test yapalım dedi. Diğer test de erken gebelik hızlı sonuç testi duruma göre pazartesi hastaneye gidicez. Tek şaşırdığım şey hamilelik belirtisi yok sadece adet olmadım bir olursa ilk hamileliğim olucak endişeliyim
Naptın hamile misin

2. Tüp bebek denememde 9. Gün bu bu testle pozitif görmüştüm ama yalancı pozitifti sonucum negatif olmustu

19 yaşında sevgilin ve
Tekrar bir test yaptım böyle çoktu direkt hastaneye gittim kan testi yaptırdım hamileymişim 3 haftalık

Eklentiler

• IMG_4036.webp
    IMG_4036.webp
    197,7 KB · Görüntüleme: 184
Döngünüz kaç gün sürüyor adetiniz kaç gün gecikmişti pozitif kan testi
Döngünüz kaç gün sürüyor adetiniz kaç gün gecikmişti pozitif kan testi yaptığınızda
Adetim 6-7 gün geçtikten sonra test yaptım. Eğer test konusunda güvensizliğiniz varsa eczaneden en iyi testi alın 1 dk da sonuç gösteren tesi ve adetiniz 7 gün geçince testi yapsın

Back
X