Hamile miyim

melistrkl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2023
3
0
1
27
Haziran ayında adet gecikmesi yaşayınca doktora gittim. Gebelik için kan verdim ve negatif çıktı. Adetim son bi kaç aydır düzensiz olunca söktürücü ilaç verdi 10 gün kullandım ve adet oldum. Sonra tekrar kanıma baktı gecikme için ve süt hormonum yüksek çıktı. 15 haziranda da korunmalı ilişkiye girdim. Temmuzun 10 unda normal bir şekilde adet oldum. Ama bittiğinden beri ara ara kasık ağrım oluyor onun dışında hiç bir sorunum yok. Kasık ağrısı olunca aklıma gebelik gelmedi değil. Hiçbir belirti yok ama. Acaba hamile olabilir miyim. Ya da kasık ağrım başka bir hastalıktan dolayı olabilir mi. Dediğim tarihten sonra hiç ilişkiye girmedim ve tam günümde adet oldum.

Olabilir canım bir kaç hafta daha geçsin test yaparsın bazen yumurtalık kistleri de öyle ağrılar yapabiliyor ama

Olabilir canım bir kaç hafta daha geçsin test yaparsın bazen yumurtalık kistleri de öyle ağrılar yapabiliyor ama
Ama ilişkiye girdikten sonra adet oldum ve bi daha hiç ilişkiye girmedim. Zaten kondomla birlikte geri çekilme yöntemi kullandı. Bi sonraki adet günümde 10 ağustosta. Ona rağmen gebelik olabilir mi yani

Haziran ayında adet gecikmesi yaşayınca doktora gittim. Gebelik için kan verdim ve negatif çıktı. Adetim son bi kaç aydır düzensiz olunca söktürücü ilaç verdi 10 gün kullandım ve adet oldum. Sonra tekrar kanıma baktı gecikme için ve süt hormonum yüksek çıktı. 15 haziranda da korunmalı ilişkiye girdim. Temmuzun 10 unda normal bir şekilde adet oldum. Ama bittiğinden beri ara ara kasık ağrım oluyor onun dışında hiç bir sorunum yok. Kasık ağrısı olunca aklıma gebelik gelmedi değil. Hiçbir belirti yok ama. Acaba hamile olabilir miyim. Ya da kasık ağrım başka bir hastalıktan dolayı olabilir mi. Dediğim tarihten sonra hiç ilişkiye girmedim ve tam günümde adet
Anlattığınız kadarıyla hamilelik neredeyse imkansız, zaten adetten sonra ilişkiniz bile olmamış, bu ay bende de aşırı derecede kasık ağrısı oldu ama tam gününde adet oldum yani kasık ağrıları illaki hamilelik olduğu anlamına gelmiyor.

Back
X