Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba! Arkadaşlar ozon su ile idrar testi yapan war mı ben öncede yaptım köpürdü ama rengi sarıydı be daha 5 dk önce yine yaptm bu sefer renk kavregenri oldu ve köpürdü anlamdım ben bu ozon su ile test
Merhaba! Arkadaşlar ozon su ile idrar testi yapan war mı ben öncede yaptım köpürdü ama rengi sarıydı be daha 5 dk önce yine yaptm bu sefer renk kavregenri oldu ve köpürdü anlamdım ben bu ozon su ile testEki Görüntüle 3282904
yapan var mı
Merhaba! Arkadaşlar ozon su ile idrar testi yapan war mı ben öncede yaptım köpürdü ama rengi sarıydı be daha 5 dk önce yine yaptm bu sefer renk kavregenri oldu ve köpürdü anlamdım ben bu ozon su ile testEki Görüntüle 3282904
yapan var mı
Bence bunlar yanlış sonuc veriyor bilemeyiz sonucta hic denemedim ozon suyuyla da ilk defa duydum hic gerek yok boyle seylere . Test alıp yapmanz daha güvenilir diye dusunuyorum. Istiyorsaniz da insallah hamilesinizdir