Hamile miyim

Prenses3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2022
143
20
28
27
Merhaba herkese.Nisanlima adetimden 3 gün sonra ilişkiye girdik.İlk 2 3 dakika prezervatif yoktu sonrasında prezervatif taktik ve buna rağmen bosalma dışarıda gerceklesti.Bi kaç gün sonra tahmini yumurtlama günümde göğüs ağrılarım ve kasik ağrılarım başladı.Normalde gögusum bu kadar şiddetli ağrımazdı. Şu an reglime 6 gün var ve gigusumde her zamankinden fazla ağrı var.Acaba hamile olabilir miyim? Test yapsam çıkar mi

Anlattığınıza göre hamile olma ihtimaliniz yok fakat erken gebelik testi alıp yapabilirsiniz

Anlattığınıza göre hamile olma ihtimaliniz yok fakat erken gebelik testi alıp yapabilirsiniz
Evet ben de öyle düşünüyorum fakat göğüs ağrım ve zevk suyu ihtimali endişelendiriyor.Test yapıp streslenip gecikmek de istemiyorum.Galiba regl olmayan bekleyeceğim.Tesekkulrer yanıtınız için

Merhaba herkese.Nisanlima adetimden 3 gün sonra ilişkiye girdik.İlk 2 3 dakika prezervatif yoktu sonrasında prezervatif taktik ve buna rağmen bosalma dışarıda gerceklesti.Bi kaç gün sonra tahmini yumurtlama günümde göğüs ağrılarım ve kasik ağrılarım başladı.Normalde gögusum bu kadar şiddetli ağrımazdı. Şu an reglime 6 gün var ve gigusumde her zamankinden fazla ağrı var.Acaba hamile olabilir miyim? Test yapsam çıkar mi
6 gün kala çıkmaz ama göğüs ağrısı acısı falan yumurtlama olduğunu gösterir. Şu aşamada gebelikten söz edilemez. Çok iyi korunduğunuza eminseniz gebelik yoktur. Çünkü yumurtlmışsınz bu ay.

benimki adetime 6 gün kala erken gebelik testinde çıkmıştı. kişiden kişiye farklılık gösterebilir yumurtlama dönemiyle alakalı. yapın bence :)

Back
X