Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba bugün adetim biteli 6 ncı günüm sabah ve gün içinde erken gebelik testi pozitif çıktı kan verdim ondan çok anlamıyorum ama bugün verdim kanı sonra pazartesi mi vermem gerekiyo
Merhaba bugün adetim biteli 6 ncı günüm sabah ve gün içinde erken gebelik testi pozitif çıktı kan verdim ondan çok anlamıyorum ama bugün verdim kanı sonra pazartesi mi vermem gerekiyo
Bugün kanamanın 2 ncı günü adet yoğunluğu ile aynı değil de lavaboya çıktığımda idrali yaptığımda bı kan gidiyo o an sadece ama pette yok denilcek şekilde hafif lekeleme
Adetin 5 yada 6nci günü birliktelik yaşadım 2 gündür bı kanama ve sağ kasıkta adet olacakmisim gibi ağrı olustu ondan dolayı test yaptım evde ikitane ve kan verdim
Adetken yapılan kan testi ve idrar testi herzmaan pozitif cikar adetin bittikten sonra 6 gün geçti elbette yumurtlama olur fakat döllenme sonucu 1,2-13 gün geçmeden kanda da görünmez