Hamile miyim

narintanyeri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2023
1.704
418
53
32
Merhaba bugün adetim biteli 6 ncı günüm sabah ve gün içinde erken gebelik testi pozitif çıktı kan verdim ondan çok anlamıyorum ama bugün verdim kanı sonra pazartesi mi vermem gerekiyo

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-11-13-51-34-279_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    Screenshot_2023-08-11-13-51-34-279_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    7 KB · Görüntüleme: 89
Hgc 400lerde gibi geldi ama ss net değil tam okuyamadım. Eğer hcg gördüğüm değer doğru ise hamilesin

Merhaba bugün adetim biteli 6 ncı günüm sabah ve gün içinde erken gebelik testi pozitif çıktı kan verdim ondan çok anlamıyorum ama bugün verdim kanı sonra pazartesi mi vermem gerekiyo
senin adet dediğin üstüne görme olabilir mi canım? normal adet süren ile aynı ve aynı yoğunlukta mı oldun yani?

senin adet dediğin üstüne görme olabilir mi canım? normal adet süren ile aynı ve aynı yoğunlukta mı oldun yani?
Bugün kanamanın 2 ncı günü adet yoğunluğu ile aynı değil de lavaboya çıktığımda idrali yaptığımda bı kan gidiyo o an sadece ama pette yok denilcek şekilde hafif lekeleme

Adetken yapılan kan testi ve idrar testi herzmaan pozitif cikar adetin bittikten sonra 6 gün geçti elbette yumurtlama olur fakat döllenme sonucu 1,2-13 gün geçmeden kanda da görünmez

Back
X