Hamile miyim

gqmzerk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2023
21
4
1
23
Adetim 16 gün geçiyor test yapıyorum negatif çıkıyor sizce neden

IMG_20230811_213945.webp

Bu test bozulmuş gibi yatay bi çizgi de var. Hepsi mi böyle?

Her testte farkli olabilir ama genelinde 3 damla idrar yeterli. Siz fazla damlatmis olabilirsiniz. Regliniz 16 gun gecikip gebe degilseniz, muhtemelen bir enfeksiyon reglinizi engelliyordur, pcos vb bir rahatsizliginiz olabilir veya stres, hava durumu etkiliyordur.

En iyisi jinekologa gorunmeniz.

Merhaba benimde son adet tarihim 10 Temmuz 3 Ağustos tan beri hafif kahverengi akıntım geliyor 9 ya da 10 Ağustos‘ta adet olmam gerekiyordu ama olmadım geçen hafta tes yaptım bugün de test yaptım ve direkt negatif tek çizgi çıktı gebelik değilse ne olmuş olabilir daha önce böyle bir şey yaşayan var mı cevaplarsınız çok sevinirim

Merhaba benimde son adet tarihim 10 Temmuz 3 Ağustos tan beri hafif kahverengi akıntım geliyor 9 ya da 10 Ağustos‘ta adet olmam gerekiyordu ama olmadım geçen hafta tes yaptım bugün de test yaptım ve direkt negatif tek çizgi çıktı gebelik değilse ne olmuş olabilir daha önce böyle bir şey yaşayan var mı cevaplarsınız çok sevinirim
Bende 20 gün gecikme yaşayıp temmuzda hiç regl olmadım
Crp değerinize mutlaka baktırın. Benim ilk önce 6 çıktı doktor çok tehlikeli değil dedi. 3 gün sonra 10 çıktı yani artmış vücudumda. Sizde bir kan testiyle baktırın

Back
X