Hamile miyim

Zemheriiii

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2023
86
50
18
26
5 gün önce eşimle ilişkiye girdik bikaç gün ara verdik bugün tekrar ilişkiye girince turumcumsu leke geldi yada pembe tam anlayamadım bu yerleşme kanaması olabilir mi? Hamilelik planlıyoruz 1,5 yıllık eviliyim ve bu ay folik asit içmeye başladım. Sizce hamile miyimdir? Lütfen yardımcı olur musunuz?

Kasımda evliliğimizin 2 yılı doluyo evlendiğimden beri istiyorum 🥺🥺 inşallah rabbim hepimize kısmet eder amiiiiiin. Sen ne zamandandır istiyorsun canım
Bizde 8 9 aydır falan istiyoruz 2,5 yıllık evliyiz ilk başta istemedik borç falan olunca kaldı inşaallah Allah’ın izniyle mutluluktan uçacağımız haberleri alırız bugün adetimin ikinci günü olmadım inşaallah olumlu haber alırım😢

Bizde 8 9 aydır falan istiyoruz 2,5 yıllık evliyiz ilk başta istemedik borç falan olunca kaldı inşaallah Allah’ın izniyle mutluluktan uçacağımız haberleri alırız bugün adetimin ikinci günü olmadım inşaallah olumlu haber alırım😢
İnşallah adet olmazsın hamişşsindir🤩🤩 inşallah inşallah dualarım seninle canım😘😘 rabbim isteyen herkese Kısmet etsin

Canım, bak bende 1 yıllık evliyim şuan 11 haftalık hamileyim hiç korunmamıştık. Hamile kaldığım ay adetten günler sonra bir lekelenme yaşadım, meğer yumurta çatlamış onun lekesiymiş olabilirmiş , ve hamile kaldım. Bu ayı güzel değerlendir

Canım, bak bende 1 yıllık evliyim şuan 11 haftalık hamileyim hiç korunmamıştık. Hamile kaldığım ay adetten günler sonra bir lekelenme yaşadım, meğer yumurta çatlamış onun lekesiymiş olabilirmiş , ve hamile kaldım. Bu ayı güzel değerlendir
3 gün sonra adet günüm zaten şuan xor bi ihtimal artık diye düşünüyorum 🥺

araniza yeni kaltildim kizlar, 36yasindayim artik cocuk istiyoruz , reglme 3gun kala pempe leke degdi , amma baska hic bisey yok.simdi regle 1gun var.test negativ .hic tecrubem yok bu konularda.yurt disinda yasiyirum

Tabi orası öyle inşallah gönlündeki olur canım hayırlı zamanda 🌺 başka belirtilerin var mı ki kusura bakma olumsuz konuşmak için yazmadım hani sadece ilişkiden sonra leke olarak değerlendirdim. Belirtin gecikmen varsa her zaman umut vardır 🩷
Hamilelik değilmiş zaten adet oldum ama geçen hafta klomen başladı doktorum 2 gün önce de çatlama iğnesi yaptım. Bugün soğuk algınlığıyla acile gittim beta hcg testim 86.7 çıktı hamile miyim? Yoksa iğneden kaynaklı mı

Hamilelik değilmiş zaten adet oldum ama geçen hafta klomen başladı doktorum 2 gün önce de çatlama iğnesi yaptım. Bugün soğuk algınlığıyla acile gittim beta hcg testim 86.7 çıktı hamile miyim? Yoksa iğneden kaynaklı mı
Canım iğneden kaynaklı büyük ihtimalle ama inşallah vardır.İğnenin etkisi 14 gün sonra geçiyor

Back
X