Hamile miyim

aleynatnks124513

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2023
4
1
1
22
Merhaba ben 1 senelik evliyim şuan ki durumum da adet gibi yoğun bir kanama görmüyorum fakat bedensel olarak da ruhsal olarak da bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum karnım da büyüyor ve karnımda sanki bir şeyler hissediyorum kanda ve idarda negatif sonuç veriyor sün verdiğim kan sonucum 2.0 dı göğsümden sıvı bile geliyor dokunduğumda ama testler de negatifi gösteriyor ablam da 3. Çocuğunu 4. Ayında öğrenmişti onda da aynı şekilde kan ve idrar hep negatifti ama belirtiler vardı sizce hamile miyim ?

Gogusunuzden sivi gelmesi sut hormonuyla alakali olabilir hormonlariniza baktirdinizmi hic yakin zamanda

Canim büyük ihtimalle süt hormonların yüksek
Benimde öyle olmuştu düşünmekle sanki hamileyim diyerek süt hormanlarım çıkmış doktor hamile kalamamam nedeni bu olduğu söylemişti ilk çocuğumda bi hap verdi
2 aya hamile kalmıştım
Fazla düşünme olacağı varsaca olmuyor

Cevap için teşekkür ederim
Gogusunuzden sivi gelmesi sut hormonuyla alakali olabilir hormonlariniza baktirdinizmi hic yakin zamanda
baktırdım ama herhangi bir sorun çıkmadı

Cevap için teşekkür ederim

baktırdım ama herhangi bir sorun çıkmadı
Ya sut hormonu aniden yukseliyo diye biliyorum ben o sivi gelirken baktirmalisin bence, cunku bikeresinde bi ebe bana dedi ki goguslerinle oynamak sut hormonunu yukseltir buda cocuk olmasini engeller demisdi buna benzer bisey demisdi ya tam cumleyi kuramamisimdir belki

Teşekkür ederim baktırıcam mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…