- 30 Haziran 2023
- 28
- 6
- 6
- 26
- Konu Sahibi mavideniz111
Kızlar adetime daha 6 gün var iki test de flaşla çekildi anlayamadım var mı yok mu yoksa daha erken mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hafiften bı pembelik var kendi doktoruma sordum kan ver dedi verdim şimdi sonuç bekliyorum normalde hamilelik olmayınca ikinci çizgi belirmezmis alttaki 3/4 gün önce yaptığım üsteki bugün alttakinde çizgi yok hiç üste varTam göremedim ama yok gibi t çizgisinde var mı bir kırmızılık?
Olabilir bence kan vermekle iyi yapmışsınız. Erken gebelik testi yapılınca bazen silik çıkıyor. İnşallah hamilesinizdir. İyi haberlerinizi bekliyorum.Şöyle atayım bu daha net
Ay inşallah şuan sonucu bekliyorum mutlu olurum inşallahOlabilir bence kan vermekle iyi yapmışsınız. Erken gebelik testi yapılınca bazen silik çıkıyor. İnşallah hamilesinizdir. İyi haberlerinizi bekliyorum.![]()
Sonucu yazarsınız bize deAy inşallah şuan sonucu bekliyorum mutlu olurum inşallah
TammSonucu yazarsınız bize de![]()
Test 0.100 çıktı erken de olabilir dediler ama idrar testinde az silik cikip kanda çıkmama olur mu bilmiyorm erkense de öyle olabilir miSonucu yazarsınız bize de![]()
Yani zor bı ihtimal çünkü idrar testinde yanılma payı bile olsa mutlaka kanda çıkardı diye düşünüyorumTest 0.100 çıktı erken de olabilir dediler ama idrar testinde az silik cikip kanda çıkmama olur mu bilmiyorm erkense de öyle olabilir mi
Yani inan hiç bilmiyorum ama çok belim ağrıyor akintim çok ve yüz üstü yatamıyorum belim ağrıyor ve kasıklarım ağrıyorYani zor bı ihtimal çünkü idrar testinde yanılma payı bile olsa mutlaka kanda çıkardı diye düşünüyorum
Canım 1 hafta daha bekle adet olmazsan bı kadın dogumcuya git derim benYani inan hiç bilmiyorum ama çok belim ağrıyor akintim çok ve yüz üstü yatamıyorum belim ağrıyor ve kasıklarım ağrıyor
Yani ikinci çizgi çıkmış ama en iyisi kan vermek bende de çıkmıştı ama yalancı çizgi de olabiliyor bazen benimde 6 gün kala çıkmıştıEki Görüntüle 3292011 Kızlar sizde gebelik var mı adetime 3 gün var
Çizgi direk belirdi hiç beklemedim ama tabiki doğru olan kanYani ikinci çizgi çıkmış ama en iyisi kan vermek bende de çıkmıştı ama yalancı çizgi de olabiliyor bazen benimde 6 gün kala çıkmıştı
Ben laboquick kaset test ile adetime 1 hafta varken öğrenmiştimBu test yanlış muhtemelen. Kaset testlerde adetin 6 gün öncesinde çıkmaz zaten. Ergen gebelik testlerinde bile 6 gün öncesinde çıkma ihtimali düşük. Onların da 5 gun kala yapılması tavsiye ediliyor.