Hamile miyim

Prenses3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2022
143
20
28
27
Merhabalar.Süpheli ilişkinin üstünden( döngümün 16.gününde ilişkinin ortasında prezervatif çıktı,içimde kaldı fakat boşalma gerçekleşmedi) 14 gün sonra adet gecikmesinin ilk günü artimed testim negatif çıktı fakat hala regl olmadım. Testin negatifliğine güvenebilir miyim?

Prenses Hanım size de yazık değil mi sizce de? Sürekli hamile miyim diye konu açmaktan yorulmadınız mı? Her ay hamile miyim diye kendinizi sürekli yiyip bitirmek yerine 10 senedir birlikte olduğunuzu söylediğiniz nişanlınız ile daha etkili yollardan korunun. Ya da evlenin de rahatlayın. Bu sizin için bu kadar sorun iken gerek var mı bu kadar streslere? Ne testlere güveneceksiniz ne de değilsiniz diyenlere. Boşuna kendimizi yormaya gerek yok.

Sorumun cevabı bu değildi ama madem çok merak ediyorsunuz bu haziranda okulum bitiyor temmuz başı da düğünümüz var :) Ha ben yine hamile kalmayı düşünmediğim için her ay hamile miyim diye düşünüp gerekirse konu açacağım.Doğum kontrol hapını doktorum önermiyor şu an prezervatifin yeterli olduğunu söylüyor

Evet sorunuzun cevabı budur. Çok değil hiç merak etmiyorum. Yapacağınızı yaptıktan sonra burada konu açıp açmamanız bir şeyi değiştirmez. Ancak durumunuz paranoyaklığa doğru gittikçe gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…