Hamile miyim

InsaAllah rabbim nasib edecektir, Allah tan umit kesilmez. Bnde umutluydum, kahverengi lekem’geldi. Adet olucak misim agrim var. Gelecek ay takmiyacam salacam duzenli iliski devam edicem cok takinca gercekten olmuyor onunla imtihan oluyoruz

Kizlar ben daha regl olmadim 4.gun bitti gecikmenin (onceki sayfarlarda yazmistim gecen ay hsg cektirip amh dusuk diye yumurtlarima prp yaptirmistim), doktoruma yazdim 7 gün daha bekleyelim dedi bilmiyorum var mi yok mu bazen evet kesin oldu var diyorum bazende ô mucizeler seni bulmaz diyorum cok karisik bir psikoloji gercekten sizlerle paylasmak istedim 😔

malesef sonuçlarımı bugün aldım ve sonuc negatif 😪
Dilerim en dogru zamanda hayirla saglikla evladina kavusursun canim 🍀
Cok zor beklemek benimde bu ay itibariyle 2 yil oldu ilk aydan beri istiyorum en cok istedigim seyden sinaniyorum ama Allah buyuktur bunda da bir hayir vardir demeyi ogreniyorum. Simdi 4 günüm gecti bakalim benim nasil olacak 🙈

Dilerim en dogru zamanda hayirla saglikla evladina kavusursun canim 🍀
Cok zor beklemek benimde bu ay itibariyle 2 yil oldu ilk aydan beri istiyorum en cok istedigim seyden sinaniyorum ama Allah buyuktur bunda da bir hayir vardir demeyi ogreniyorum. Simdi 4 günüm gecti bakalim benim nasil olacak 🙈
canım benim allah razı olsun ilk öncelikle. Elbette rabbim hayırlı zamanı bilendir o ol der ve oluverir hemde hiç bilmediğimiz anda sadece insan üzülüyor elinde olmadan bu isyana gitmiyor haşa rabbim cümlemizin isteyen kimsenin kucağını boş koymasın inşallah 🤲❤️

Kızlar şuan çok heyecanlıyım test sonucu bu şekilde çıkmış ilk defa böyle yüksek gebelik varmı sizce normal testte yaptım silik çizgi çıktı 🥹
Screenshot_2024-03-29-18-50-32-38_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.webp

Kızlar şuan çok heyecanlıyım test sonucu bu şekilde çıkmış ilk defa böyle yüksek gebelik varmı sizce normal testte yaptım silik çizgi çıktı 🥹
Eki Görüntüle 3408872
Normalde 0 ve 10 arasında gebelik var denilemez kesin olarak. Ama silik çizgi çıkması ve sonucun 10'a yakın olması geç döllenme olmuş olabilir bu nedenle değer şuan düşük muhtemelen. Birkaç gün sonra testi yeniden tekrarlayın çünkü bu sonuçla yorum yapmak çok zor. Artış güzel şekilde olmuşsa gebelik var denilebilir ☺️

Normalde 0 ve 10 arasında gebelik var denilemez kesin olarak. Ama silik çizgi çıkması ve sonucun 10'a yakın olması geç döllenme olmuş olabilir bu nedenle değer şuan düşük muhtemelen. Birkaç gün sonra testi yeniden tekrarlayın çünkü bu sonuçla yorum yapmak çok zor. Artış güzel şekilde olmuşsa gebelik var denilebilir ☺️
Aynen öyle katılıyorum Allah'ım inşallah hayırlı haberler almayı nasip etsin çok teşekkür ederim 😊

Back
X